Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1186 від 05.09.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Найпростіший і ефективний спосіб чищення пральної машини

Найпростіший і ефективний спосіб чищення пральної машини

Досвідчені господині знають, що підтримувати будинок в ідеальному стані можна і без дорогих хімічних засобів для прибирання.

Все, що потрібно – вже є на вашій кухні! Так, наприклад, почистити таке важкодоступне місце пральної машини, як відсік для порошку, можна за лічені хвилини.

Для приготування засобу для чищення знадобиться:

лимонна кислота – 4 ст.л;

харчова сода – 4 ст.л;

засіб для миття посуду – 1 ст.л.

Помістіть відсік від пральної машини у таз. Насипте в таз лимонну кислоту, харчову соду. Додайте столову ложку засобу для миття посуду. Налийте в таз окріп: відразу почнеться активна хімічна реакція.

Залишіть відсік у засобі для чищення приблизно на годину, а потім видаліть всі забруднення за допомогою губки, зубної щітки і ватних паличок.

Під час прибирання важливо приділити увагу і внутрішній частині пральної машини – місцю, де був лоток. Для цієї мети відмінно підійде піна від саморобного засобу для чищення. Для чищення пральної машини у важкодоступних місцях можна використовувати стару зубну щітку.

А якщо ваша пральна машина вже у запущеному стані і має до всього цього неприємний запах – допоможе літр білизни. Влийте весь літр у лоток для прального порошку та запустіть порожню машинку на режим 90 градусів. Після цього остаточно все буде чисте і без плісняви. Але пам’ятайте – це екстрена допомога і користуватися таким методом можна всього кілька разів на рік.

05.09.2024



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2024p. 
На головну сторінку