Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1187 від 12.09.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шакшука

Шакшука

На 4 порції: яйця – 8 шт.; помідори – 500 г; червоний болгарський перець – 1шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 2 зуб.; свіжа петрушка – 6-8 гілочки; вершкове масло – 50-70 г; гострий перець – на кінчику ножа; зіра; паприка; свіжомелений чорний перець; сіль.

Наріжте цибулю, часник і болгарський перець, а помідори залийте окропом і зніміть з них шкірку. Розігрійте сковороду та на малому вогні обсмажте до м’якості часник, цибулю та болгарський перець. Додайте зіру, гострий перець, помідори нарізані і готуйте під закритою кришкою 5-7 хвилин. Потім викладіть вершкове масло і залиште томитися ще хвилин на 20-25. Посоліть, поперчіть, додайте паприку, зробіть виїмки в соусі та розбийте туди яйця. Залиште все томитися поки не схопиться білок. Готову шакшуку посипте свіжою петрушкою і подавайте до столу зі свіжим хлібом або перепічками.
12.09.2024



Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2024p. 
На головну сторінку