№1188 від 23.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Солодкий перець – 2 шт.; баклажан – 2 шт.; куряче філе – 300 г; червона цибуля –1 маленька цибулина; часник –1 зубчик; волоські горіхи –50 г; кінза, петрушка – пучок; Для заправки: оливкова олія-2-3 ст.л.; оцет винний (або яблучний) –1 ст.; хмелі-сунелі –1 ч.л.; сіль, чорний мелений перець за смаком.
Філе курки відварити з додаванням солі та спецій. Охолодити та подрібнити.
З овочів, що охолонули, зняти шкірку, нарізати смужками, червону цибулю нарізати пір’ям (за бажанням, можна заздалегідь замаринувати в яблучному оцті та цукрі 1:1 на 5 хвилин), часник подрібнити, горіхи порубати ножем. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець, хмелі-сунелі, оцет, оливкову олію. Перемішати та дати настоятися.
23.09.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2024p. На головну сторінку |