Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1190 від 04.10.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кулінарна хитрість, завдяки якій оладки не вбирають олію зі сковороди

Кулінарна хитрість, завдяки якій оладки не вбирають олію зі сковороди

Будь-яка господиня запросто приготує дивовижне тісто на оладки. А ось під час смаження часто виникає проблема. Пишні й ароматні кружечки наскрізь просочуються жиром. Їсти такі навряд чи хтось захоче. Тому досвідчені кулінари використовують одну хитрість.

Річ у тім, що оладки, і справді, пористі, тому й працюють вони як губка. Але якщо додати олію одразу в тісто, то вона запечатає ці пори зсередини, і жир зі сковороди вже не зможе просочити тісто наскрізь.

Зазвичай у тісто додають кілька столових ложок рослинної олії. Цього достатньо, щоб оладки не прилипали і не горіли. А поверхню для смаження краще просто змастити шматочком несолоного сала.

04.10.2024



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2024p. 
На головну сторінку