Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 08.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#SEX-відпочинок

Пляж стимулює потяг

Пляж стимулює потяг

У відпустці спробуйте те, на що навряд чи наважилися б удома

Добрий день, редакція “Рівне-Ракурсу”! Цього року ми одружилися і їдемо відпочивати вже сімейною парою на два тижні до моря. Ми вже бували вдвох на відпочинку і до одруження. Проте нам набридли банальні ласки на пляжі та секс на квартирі чи в готелі. Порадьте, як скрасити відпочинок якимось незвичайним чином, щоб він став незабутнім. Ольга та Андрій

- Найперше молодій парі треба розібратися в собі, - радить головний сексопатолог Рівненщини, лікар центру планування сімї при пологовому будинку №2 Валентин ГАЛИЦЬКИЙ, - і визначитися, чого саме хочеться їм обом. Адже в кожної людини своє розуміння, наприклад, краси. Те ж саме стосується і сексу. Для сексуального задоволення існують сексуальні пози, які найкраще підходять окремо взятій парі. А те, що секс має бути різноманітним, це очевидно. Бо ж дехто любить кохатися в інтимній обстановці, а дехто - на фоні еротичного фільму тощо. І на допомогу молодому подружжю повинна прийти сексуальна фантазія. Щоправда, такі фантазії не повинні викликати негативного ставлення й виходити за рамки, як мовиться, виховання партнера. Головне ж - це взаємні любощі та ласки. Якщо один партнер активний, а інший - ні, то це кохання неповноцінне. І ще одне, сексуальна культура людини залежить від її загального культурного рівня та розвитку.

Узагалі ж, є безліч варіантів гарно провести сексуальну частину відпустки. Зміна обстановки, нові місця, незнайомі люди в потягу, літаку, готелі, на пляжі додадуть вам гострих відчуттів. Щоб навіть стандартний секс видався вам вишуканим, відпочивайте активно. Замовте якнайбільше екскурсій із фізичним навантаженням або візьміть участь, приміром, у велопробігу. Відставайте від групи та кохайтеся скільки заманеться. Колекціонуйте відомі місця та краєвиди, де у вас був чудовий секс. Чи це будуть гори, чи музей папірусу, аквапарк чи дельфінарій. Фотографуйте все, що можна. Якось узимку покажете фотки друзям, і лишень вам двом буде відомо, чим визначні зазняті місця... Адже це - своєрідна колекція ваших сексуальних пригод. Така постановка питання є грандіозним стимулом для подальших мандрівок удвох.

До речі, після виснажливих прогулянок ви навряд чи потребуватимете сексу стоячи на голові десь на вершині Ай-Петрі. Навпаки, щасливо заснете в обіймах один одного.

Або відправтеся по go-go-барах у Таїланді. Після секс-кульбітів чоловікожінок та конкурсів на найкраще володіння м’язами піхви вам захочеться якомога більше ніжності й тепла. Тоді й будете кохатися саме так класично, як прописано чоловікові й жінці.

Якщо ж спеціальні тури не входять цього разу до вашої програми, тоді на повну котушку підключайте фантазію та побільше обіймайте й голубте одне одного, мало зважаючи на оточуючих.

У відпустці ми всі почуваємося вільніше, тому спробуйте те, на що навряд чи наважилися б удома. Пограйте в рольові ігри, до прикладу: покоївка й турист, набридлива сусідка й сором’язливий іноземець або оголена проститутка й одягнутий клієнт. Якщо сподобається, то такий досвід запам’ятається надовго і захочеться повторити. Якщо ні, то під гомін хвиль усе забудеться й назавжди залишиться на березі синього моря.

Якщо щось схоже на це ви вже випробували, тоді спілкуйтеся між собою в безлюдних місцях - печерах, пляжах.

- Дикі пляжі повинні добре стимулювати, так?

- Так, еротичний потяг зростає, коли ви, засмагаючи, будете дивитися на себе оголених. Просто дивитися й ділитися сексуальними фантазіями, при цьому поїдаючи фрукти. Думається, після цього постіль у прохолодному номері не видасться такою буденною.

А ще пан Галицький порадив ніколи не сперечатися чи то вдома, чи у відпустці, на ніч, перед сексом.

08.08.2007Ольга РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2007p. 
На головну сторінку