Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1192 від 17.10.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Калакейтто – рибна юшка по-фінськи

Калакейтто – рибна юшка по-фінськи

На 6 порцій: води – 2 л; сьомга – 700 г; картопля – 350 г; корінь селери – 70 г; цибуля зелена – 20 г; сіль морська – 5 г; цибуля ріпчаста – 1 шт.; вершки – 200 мл; морква – 80 г; олія соняшникова – 20 мл; кріп – 10 г; перець чорний мелений – 2г.

Рибу помити, залити водою і поставити варити. Як тільки з’явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, цибулю і кореневу селеру дрібно нарізати і припустити на сковороді в невеликій кількості олії.

Коли бульйон приготується, потрібно процідити його. Картоплю дрібно нарізати і покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковороди моркву, цибулю, селеру і зелену цибулю (нарізану). Варити майже до готовності. Налити вершки, посолити і поперчити до смаку і варити юшку ще 15 хвилин. Дрібно нарізати кріп і додати готову юшку.

17.10.2024



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2024p. 
На головну сторінку