![]() |
№1192 від 17.10.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 порцій: води – 2 л; сьомга – 700 г; картопля – 350 г; корінь селери – 70 г; цибуля зелена – 20 г; сіль морська – 5 г; цибуля ріпчаста – 1 шт.; вершки – 200 мл; морква – 80 г; олія соняшникова – 20 мл; кріп – 10 г; перець чорний мелений – 2г.
Коли бульйон приготується, потрібно процідити його. Картоплю дрібно нарізати і покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковороди моркву, цибулю, селеру і зелену цибулю (нарізану). Варити майже до готовності. Налити вершки, посолити і поперчити до смаку і варити юшку ще 15 хвилин. Дрібно нарізати кріп і додати готову юшку.
17.10.2024 |
Рівне-Ракурс №1192 від 17.10.2024p. На головну сторінку |