Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1194 від 04.11.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Котлета «Le Cordon Bleu»

Котлета «Le Cordon Bleu»

На 3 порції: куряче філе – 600 г; шинка – 3 скибочки; твердий сир – 3 скибочки; яйця – 2 шт; панірувальні сухарі; сіль, перець за смаком.

Розділити філе так, щоб було три частини, добре відбити як на відбивну, посолити, поперчити. На філе покласти шматочок шинки, зверху покладіть шматочок сиру, загортаємо їх щільно разом, за принципом рулету. Тепер готуємо дві миски: одну з панірувальними сухарями, другу зі збитими з сіллю яйцями. Занурюємо котлети в яйця з обох боків, а потім щедро обвалюємо їх у панірувальних сухарях. При паніровці необхідно тримати краї м’яса щільно закритими, щоб вони склеїлися і під час смаження нічого не витікало. Обсмажувати в достатній кількості олії до готовності.
04.11.2024



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2024p. 
На головну сторінку