№1195 від 06.11.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Новітня лабораторія для кухарів із сучасним обладнанням незабаром з’явиться у Вищому професійному училищі № 22 м. Сарни. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час онлайн-наради, яка пройшла під головуванням Заступниці Керівника Офісу Президента України Ірини Верещук.
«Кулінарний хаб – це центр підвищення кваліфікації кухарів їдалень закладів загальної середньої освіти області. Приміщення у Сарнах вже підготовлено на 40 %. Частково отримано обладнання. Загальна вартість проєкту – 12 млн гривень, серед них 8,5 – кошти держави, а 3,6 – співфінансування», – сказав Сергій Подолін.
Також він додав, що до кінця року заплановано створити 6 сучасних навчально-практичних центрів у закладах профосвіти Рівненської області.
«Створення кулінарного хабу – це важливий пункт в реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року. Реформа шкільного харчування, яка стартувала у 2020 році з ініціативи першої леді Олени Зеленської, на Рівненщині впроваджується у декількох напрямках одночасно», – підсумував Сергій Подолін.
06.11.2024 | За повідомленням пресслужби Рівненської ОДА |
Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2024p. На головну сторінку |