Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1195 від 14.11.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рибна запіканка з маринованими огірками

Рибна запіканка з маринованими огірками

На 4 порції: філе тріски, хека – 600 г; картопляне пюре – 600 г; огірки мариновані – 4 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 3 зубчика;

Для соусу:

сметана 20% – 200 мл;

соус песто – 2 ст.л.;

сир твердий – 100 г.

Підсмажуємо порізану цибулю, терті огріки і часник до золотої скоринки, змішуємо з картопляним пюре. Для соусу змішуємо сметану з песто. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо картопляне пюре, трішки соусу, філе риби, солим, перчим, залишки соусу. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200°С. Далі присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 5-7. Подаємо гарячим.

14.11.2024



Рівне-Ракурс №1195 від 14.11.2024p. 
На головну сторінку