![]() |
№1195 від 14.11.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: філе тріски, хека – 600 г; картопляне пюре – 600 г; огірки мариновані – 4 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 3 зубчика;
сметана 20% – 200 мл;
соус песто – 2 ст.л.;
сир твердий – 100 г.
Підсмажуємо порізану цибулю, терті огріки і часник до золотої скоринки, змішуємо з картопляним пюре. Для соусу змішуємо сметану з песто. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо картопляне пюре, трішки соусу, філе риби, солим, перчим, залишки соусу. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200°С. Далі присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 5-7. Подаємо гарячим.
14.11.2024 |
Рівне-Ракурс №1195 від 14.11.2024p. На головну сторінку |