№1197 від 28.11.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Борошно – 200 г; цукор – 80 г; розпушувач – 2 ч.л.; щіпка солі; шоколад – 80 г; вершки – 200 г (холодні); ванільний цукор – 10г.
Достатньо того, що все борошно змішалося. Вирівнюємо тісто в коло розміром 20см і ділимо його на 8 трикутників. Кладемо наші скони на відстані один від одного на лист, застелений пергаментним папером. За бажання, змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 190°С духовку на 20 хвилин.
28.11.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2024p. На головну сторінку |