Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1197 від 28.11.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шотландські скони з шоколадом

Шотландські скони з шоколадом

Борошно – 200 г; цукор – 80 г; розпушувач – 2 ч.л.; щіпка солі; шоколад – 80 г; вершки – 200 г (холодні); ванільний цукор – 10г.

У мисці просіюємо борошно та розпушувач. Додаємо до них цукор, сіль, шоколад та перемішуємо. Робимо поглиблення та вливаємо в центр холодні вершки. Перемішуємо і кладемо тісто на стіл, присипаний борошном. Місити тісто не потрібно.

Достатньо того, що все борошно змішалося. Вирівнюємо тісто в коло розміром 20см і ділимо його на 8 трикутників. Кладемо наші скони на відстані один від одного на лист, застелений пергаментним папером. За бажання, змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 190°С духовку на 20 хвилин.

28.11.2024



Рівне-Ракурс №10 від 28.11.2024p. 
На головну сторінку