№1199 від 13.12.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 20 см: 4 яйця; 100 г цукру; 120 г борошна; 40 г меленого фундука; 40 г фундучної пасти; 40 г молока; 1 ч.л. розпушувача.
Випікаємо накривши фольгою зверху 40-50 хвилин при 165°С.
Крем:
100 г вареного згущеного молока;
200 г крем-сиру.
Збиваємо разом, змішуємо з крихтою бісквіту. Ліпимо неідеальні картоплинки, в середину кладемо по пів чайної ложки вареної згущенки або карамелі, заморожуємо 2-3 години в морозилці.
Глазур:
200 г білого шоколаду;
100 г молочного шоколаду;
50 г какао-масла.
Топимо обидва шоколади, змішуємо. Колір виходить максимально близький до справжньої картоплі. Змішуємо із розтопленим какао маслом. На шпажках занурюємо заготовки в глазур.
З розтопленого білого шоколаду робимо вічка і припилюємо какао. Чекаємо поки відійде від заморозки і можна пригощатися.
Якщо нема в наявності фундучної пасти, просто замінюємо такою ж кількістю олії.
13.12.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2024p. На головну сторінку |