Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1199 від 13.12.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Фундучна картопля

Фундучна картопля

На форму 20 см: 4 яйця; 100 г цукру; 120 г борошна; 40 г меленого фундука; 40 г фундучної пасти; 40 г молока; 1 ч.л. розпушувача.

Яйця збиваємо з цукром до щільної маси, додаємо всі рідкі інгредієнти, акуратно змішуємо. Просіюємо борошно і додаємо розпушувач разом із меленим горіхом. Акуратно вмішуємо.

Випікаємо накривши фольгою зверху 40-50 хвилин при 165°С.

Крем:

100 г вареного згущеного молока;

200 г крем-сиру.

Збиваємо разом, змішуємо з крихтою бісквіту. Ліпимо неідеальні картоплинки, в середину кладемо по пів чайної ложки вареної згущенки або карамелі, заморожуємо 2-3 години в морозилці.

Глазур:

200 г білого шоколаду;

100 г молочного шоколаду;

50 г какао-масла.

Топимо обидва шоколади, змішуємо. Колір виходить максимально близький до справжньої картоплі. Змішуємо із розтопленим какао маслом. На шпажках занурюємо заготовки в глазур.

З розтопленого білого шоколаду робимо вічка і припилюємо какао. Чекаємо поки відійде від заморозки і можна пригощатися.

Якщо нема в наявності фундучної пасти, просто замінюємо такою ж кількістю олії.

13.12.2024



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2024p. 
На головну сторінку