№1200 від 26.12.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 22см: Для печива: 2 яйця; 100 г цукру; 100 г борошна.
Крем:
2 жовтки;
80 г цукру;
60 г масла вершкового;
50 г лимонного соку;
250 вершків;
250 маскарпоне;
50 пудри.
З’єднати жовтки, цукор та лимонний сік, уварити на повільному вогні, помішуючи до загустіння. Додати вершкове масло, перемішати, накрити плівкою в контакт. Збити до пишності вершки з маскарпоне та пудрою, поступово по 1 ст.л додавати заварну основу, акуратно вмішуючи, щоб зберіглася пишність крему.
Сироп для печива:
80 г лимонного соку;
50 г цукру;
цедра лимона;
50 г води;
45 г лімончелло.
Усе, окрім лімончелло, з’єднати та проварити до розчинення цукру, дати постояти 15 хвилин, процідити від цедри, додати лімончелло.
Печиво занурювати в сироп на 5 секунд, укласти в один шар у форму, нанести поверх печива крем, печиво і тд.
Дати настоятися ніч у холодильнику.
26.12.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.12.2024p. На головну сторінку |