№1204 від 13.01.2025p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Червоне вино частіше, ніж біле, викликає неприємні відчуття. Після вживання напою у багатьох виникають головні болі, навіть якщо кількість випитого була невеликою. Виявляється, у цього є наукове пояснення.
Сам по собі кверцетин – це флавоноїд. В організмі людини він перетворюється на іншу речовину, яка гальмує розпад спирту. Самопочуття погіршується: з’являється той самий раптовий головний біль та інші симптоми, що нагадують похмілля.
Також вдалося встановити, що недороге світло-червоне вино з меншою ймовірністю викликає неприємні наслідки. Як зазначили експерти, сировина для такого вина вирощується на лозах з великою кількістю листя. Вони прикривають ягоди. А кверцетин «любить» сонячне світло, оскільки воно стимулює його утворення.
13.01.2025 |
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |