Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1205 від 23.01.2025p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рогалики з вишнями

Рогалики з вишнями

Тісто: 700 г борошна; 500 г вершкового масла; 300 г сметани 25 %; 1 яйце; 1/2 ч.л. солі; 1/2 ч.л. харчової соди (можна замінити розпушувачем 10 г).

Просіяти в діжу міксера борошно, додати порізане на кубики холодне вершкове масло. Перемішати до отримання великої крихти. Окремо змішати сметану, яйце, сіль та соду. Влити у чашу міксера, не припиняючи перемішувати до утворення однорідного тіста. Довго не вимішувати. Розділити тісто на 6 рівних частин, скачати в кулі та відправити у холодильник на 30-60 хвилин. Розкачати коло, вирізати трикутники бажаного розміру, розкласти начинку, скачати щільні рогалики. Викласти на деко на невеликій відстані один від одного.

Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору! Обвалювати ще теплі в цукровій пудрі (бажано двічі).

23.01.2025



Рівне-Ракурс №1205 від 23.01.2025p. 
На головну сторінку