![]() |
№1205 від 23.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Гречку люблять майже в кожній українській родині. Але виходить вона у всіх по-різному. В однієї господині не каша, а національне надбання – зернина до зернини, ароматна, в іншої – злипається і розварюється.
Якщо ви хочете зробити м’яку та однорідну кашу, можете засипати крупу сміливо в холодну воду, тобто відразу ставити на плиту і воду, і додавати гречку. Вийде саме каша, не розсипчастий гарнір, тому що гречка буде томитися, пояснили кухарі.
Для приготування розсипчастого гарніру експерти радять кидати підготовлену крупу в гарячу воду або в окріп. Всередині така гречка буде м’якою, але зернини не злипнуться.
23.01.2025 |
Рівне-Ракурс №1205 від 23.01.2025p. На головну сторінку |