![]() |
№1205 від 23.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Під час варіння буряка багато професійних кулінарів виконують дивну, на перший погляд, дію.
Але не дивуйтеся! Виявляється, це доволі цікава та результативна хитрість.
Адже досягається позитивний ефект, про можливість якого більшість кулінарів-аматорів навіть не здогадуються.
Що буде, якщо кинути хлібну скоринку у воду під час варіння буряка?
Під час термічної обробки коренеплоду з’являється неприємний запах.
Смородом наповнюється вся кухня. При цьому вимкнення витяжки зазвичай не вирішує проблему.
Зайвий «аромат» може з’явитися і в інших приміщеннях квартири.
Хлібна скоринка, кинута у воду під час варіння буряка, дозволяє запобігти вищеописаному явищу.
Жодного неприємного запаху не з’являється.
Що ще можна додати у воду?
Як добавку варто використовувати невелику кількість столового оцту: вистачить ½ чайної ложки.
Завдяки кислому компоненту коренеплід не втратить гарного кольору.
Не хочете використовувати оцтову добавку? Тоді насипте у воду трохи цукру (1 ч. л.): буде досягнуто аналогічного ефекту.
23.01.2025 |
Рівне-Ракурс №1205 від 23.01.2025p. На головну сторінку |