![]() |
№1208 від 14.02.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 8-10 штук печива: 1 яйце; 80 г цукру; 100 г темного шоколаду; 30 г вершкового масла; 50 г мигдального борошна; 1/2 ч.л. розпушувача для тіста; мигдальні пластівці, горіхи чи сушена вишня для прикрас.
На деко, застелений пергаментом, за допомогою ложки, відсаджуємо печива потрібного розміру, зверху викладаємо горіхи, вишню.
Випікаємо в розігрітій до 180°С духовці 12-15 хвилин, залежно від розміру печива!
14.02.2025 |
Рівне-Ракурс №1208 від 14.02.2025p. На головну сторінку |