Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Від гвалтівника втекла через вікно

Незайману дівчину злочинець спокусив морозивом

Нещодавно в районі Пивзаводу міста Рівного нетверезий чоловік згвалтував 17-річну рівнянку, хитрощами заманивши її до себе на квартиру. Дівчина була незайманою, а з вигляду - все одно, що дитя. За словами старшого слідчого прокуратури міста Рівного Ігоря ЛУПАКА, гвалтівника днями впіймали. Ним виявився двічі судимий за вимагання та крадіжки 35-річний рівнянин, якому, видно, після робочого дня захотілося порозважатися. Цей випадок черговий раз застерігає дівчат бути обачними з незнайомцями.

Мирослава (ім’я змінене) пішла з подругою в суботу на дискотеку. Доки йшли, до них причепилося (словесно) троє чоловіків напідпитку, які поверталися з роботи. Напівжартома вони розговорилися з гарненькими дівчатками, і в ході спілкування в 35-річного Степана (ім’я змінене) виник план. Він попросив Мирославу піти з ним у найближчий магазин купити племінникам морозива, обіцяючи, що через кілька хвилин вони повернуться до компанії. Веселий, уважний, харизматичний - він справив на дівчину гарне враження, тому Мирослава погодилася і без підозри на щось погане пішла з ним у крамницю. Година була пізня. Доки купили морозиво, дівчина подумала, що вже й пора додому повертатися. А чоловіку це було тільки на руку. Він пообіцяв, що, як і годиться джентльмену, обов’язково проведе її додому. Тільки от морозиво... Чоловік запропонував спочатку піти до брата, щоб віднести племінникам солодощі.

Мирослава хотіла почекати біля під’їзду, проте Степан наполягав піти разом із ним. Як тільки вони переступили поріг квартири, в чоловіка прокинувся “звірячий” інстинкт. Застосувавши фізичну силу, він повалив дівчину на ліжко і задовольнив свою плотську забаганку. Та спиртне робить свою справу. Через кілька хвилин після “зробленого” він заснув. Цим і скористалася дівчина, вискочивши з вікна квартири, яка знаходилася на першому поверсі будинку.

За словами слідчого, в цій квартирі ніяких племінників не було. Лише співмешканці гвалтівника, які спокійно відпочивали в сусідній кімнаті і нічого не чули, що робиться за стіною. Мирослава, після того, як звільнилася від обіймів гвалтівника, побігла додому і розповіла про цю невтішну пригоду батькам. Шоковані, вони негайно заявили в міліцію. Правоохоронці за гарячими слідами кинулися шукати Степана, але він, прокинувшись, накивав п’ятами. Та недовго він перебував безкарно на свободі. Через кілька днів його спіймали. Тепер він сидить у слідчому ізоляторі і, напевне, вираховує, скільки років йому дадуть за злочин. А світить йому немало-небагато - від 7 до 15 років тюремного ув’язнення.

11.08.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку