Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

Сарненські учні сподобалися ЄБРР

Рівненська область увійшла в число шести областей, що візьмуть участь у проекті “Рівний доступ до якісної освіти в Україні”, фінансованому Міжнародним банком реконструкції та розвитку - це вже факт. Проте не всій області пощастило, а лише п’яти її районам, серед яких і Сарненський. Крім відновлення шкіл та їх технічної бази, іноземці забезпечать школярів Сарненського району комп’ютерною технікою, різноманітним наочним матеріалом та п’ятьма шкільними автобусами, які возитимуть дітей та вчителів до школи.

Як добре, що банки не стріляють!

У Рівному люди з будинків, що розташовані поблизу колишнього кафе “Асторія”, невимовно раді його зникненню. Адже нема кафе - нема й нескінченних гучних салютів та феєрверків більше 170 дБ щовихідних, а то й у будень, ще й посеред ночі. Тепер на тому місці банк. Науково доведено, що шум рівня понад 90дБ викликає незворотне ослаблення слуху, гіпертонію та підвищує агресивність людини.

Кіна не було…

У неділю один із маршрутних автобусів, які регулярно курсують за напрямом Київ - Рівне - Київ, чудом доїхав до Рівного: більше половини шляху бус, вщерть заповнений пасажирами, їхав без світла і тепла всередині салону, без фар та габаритних вогнів. Вийшов з ладу акумулятор. А надворі дощова ніч… І бус причепився до однієї з маршруток, яка його “вела” деякий час. Перед Новоградом-Волинським акумулятор позичив колега з “Автолайфу”. Згодом знову стався якийсь обмін. Проте тепла, як і фільму, пасажири вже не відчули й не побачили до самого Рівного.

25.10.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку