Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №316 від 05.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших!

Біблія і містика - поєднав непоєднане

Біблія і містика - поєднав непоєднане

Здолбунівський модельєр Фелікс Радіонов здійснив революцію в українській моді

Шкіряні куртки з вмонтованими відеокамерами, DVD-програвачами, плеєрами… Моделі в одязі з зображенням біблійних сюжетів та вклеєними вирізками християнських газет… Вбрання у стилі одягу первісних людей із елементами містики… Одяг, що світиться неоном….

киоск

Здолбунівський “шкіряний” дизайнер Фелікс РАДІОНОВ (на фото), який на останньому показі мод “Ukrainian fashion week” вразив київську публіку “до кісток”, ділиться з читачами “Рівне-Ракурсу” своїми успіхами.

Арт-майстерня Фелікса

Маршрутка зупиняється біля колишнього Будинку піонерів Здолбунова. За метрів п’ять від зупинки стоїть звичайний непримітний будиночок - дізнаюся, що саме тут живе відомий український модельєр. У середині арт-обійстя вражає креативний дизайн та цілком робоча обстановка: на стелажах лежать шкіра, хутро, різні заклепки тощо. Фелікс тут не сам - кілька закрійників, швачок та колега-модельєр Вікторія ЧУКАРОВА - вони щодня, буває і вночі, щось моделюють, шиють, натхненно творять…

На журнальному столику лежать відомі елітні глянцеві журнали, у яких - інтерв’ю з Феліксом. Весь таким гламурним видався наш дизайнер - на щастя, на “зоряну хворобу” здолбунівський парубок не хворіє… поки що.

Одяг дозволяє бачити те, що робиться за спиною

Фелікс дістав фотографії з останньої колекції під символічною назвою “Агент 008”, зроблені у стилі Джеймса Бонда. Оце так моделі! Вони викликають неабиякі подив та захоплення. Шкіряні чоловічі курточки для тінейджерів із вмонтованими відеокамерами - це просто вибух! До такого ще ніхто не додумався.

- Чоловік дивиться на рукав сорочки, наче на годинник, і бачить все, що відбувається за його спиною, адже у куртку вмонтована міні-камера, - пояснює модельєр. - А на вечірці світишся холодним неоном - це неабияк гламурно.

У світі високої моди зараз найбільше ціниться стиль “хай-тек гламур” - це “новомодний рух і шалений симбіоз”, - продовжує дизайнер. - Сучасні модники та модниці надають перевагу шкіряному одягу, в який вшивають дорогі аксесуари, зокрема, дорогоцінне каміння.

Ім’я нашого модельєра вже “розкручене” в Україні та світі. Його запрошують в Англію та Париж на престижні покази мод. Одягає відомих людей України - Лері Віна, хлопців із гурту “Авіатори”, дівчат із поп-дуету “НеАнгели”, співачок із гурту “АРМІЯ” та інших відомих людей. Лицем показу брендового одягу дизайнера є відомий в Україні ді-джей Лайт. Одна його брендова курточка коштує від тисячі доларів і вище. Одяг орієнтований на тінейджерів.

Фелікс непогано піарить нашу область

Дизайнер працює зі шкірою та хутром. Інколи поєднує шкіру з атласом, замшею, джинсом, іншими тканинами. Нині шиє одяг зі шкур екзотичних тварин - пітона, морського котика та інших.

Як же вдалося парубку зі Здолбунова стати бажаним гостем у світі моди? “У чому твій секрет успіху?” - запитую у Фелікса. “Наполеглива та плідна праця”, - ось так просто відповідає.

До речі, народився Фелікс Радіонов у Росії. Коли йому виповнилося два роки, сім’я переїхала до Здолбунова, де хлопчик закінчив школу №2. Шити почав у 10-му класі. Навчався у відомого рівненського дизайнера Леоніда АДАМЧУКА. Мета Фелікса - завоювати світ. І йому це, безперечно, вдасться. Ми, жителі Рівненщини, будемо радіти успіхам нашого земляка, адже він неабияк піарить нашу область!

Фелікс Радіонов - людина віруюча. Його творче кредо - із цитати Біблії: “Зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну” (Буття 3:21).

05.11.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2007p. 
На головну сторінку