Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №323 від 20.12.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Очевидне-неймовірне

Гравюра Альбрехта Дюрера “Падший ангел” яскраво відображає християнське бачення Люцифера

Третій прихід Антихриста?..

За підрахунками рівненського нумеролога, у 2016 році Люциферу виповниться 18 років. І тоді про нього почує весь світ...

“Життя - театр, і всі ми в нім - актори” Вільям Шекспір А й справді - хто ми є на цій землі? Чому глобальні події на планеті - катастрофи, війни, розквіт чи занепад держав - відбуваються циклічно? Якщо Земля - театр, а люди на ній - актори, то хто режисер цього спектаклю? Чому сьогодні людство так активно заговорило про наближення Третьої світової війни та прихід Антихриста? Можливо, ми відчуваємо кардинальні зміни на нашій планеті, котрі відбудуться зовсім скоро?.. Чергове дійство Великого Земного Театру?..

Рівненський нумеролог Олександр Миронець (прізвище на його прохання змінене) запевняє, що розшифрував код “666”, згаданий у біблійному “Апокаліпсисі”. Зробив він це шляхом арифметичних дій. Адже, наголошує він, у вірші 18, главі 13 “Одкровення” написано: “Хто розум має, нехай порахує число звіра, бо людське воно...” Отже, ймовірно, відповіді слід шукати шляхом арифметики?..

- Під час вивчення світової історії, Біблії, в тому числі пророцтв Нострадамуса, переконався, що події у світі проходять не тільки за сценарієм, але й за закономірністю та циклічністю, тобто повторюються через певний період, - говорить Олександр. - Автор “Апокаліпсису” спонукає нас розшифрувати код, вміщений у число “666”, який інакше називають числом звіра.

Я порахував і ось вийшло: з кожним приходом Антихриста виникають світові війни. У 1812 році основним фігурантом став Наполеон. Другий прихід Антихриста відбувся у 1914 році - розпочалася світова війна. Наступний прихід антихриста, згідно циклу, - 2016 рік. Запитаєте, чому з цього сценарію випадає Друга світова війна, яка розпочалася у 1939 році?.. Бо вона по-іншому розшифровується - як “жертвопринесення” (Голокост). Чимало людей тоді пожертвували собою (не усвідомлюючи, мабуть, цього), але не допустили приходу Антихриста, - зазначає Олександр.

Антихрист супроводжує світові війни

- Запитаєте, на основі чого такі твердження? - продовжує дослідник. - Давайте порахуємо разом! Мої висновки: три шістки, значить “триєдність”. Відповідно, три шістки я множу на три: 666*3=1998. Що означає це число? На мою думку, це дата - дата народження Антихриста.

- Отже, Люцифер вже народився і живе десь на Землі? - перепитую.

- За моїми підрахунками - так. Якщо додати три шістки, отримуємо вік антихриста: 6+6+6=18.

Коли йому виповниться 18 років, про нього дізнається весь світ. Це буде відома на весь світ постать, яка здобуде авторитет та прихильність великої частини населення Землі.

У цей період розпочнеться Третя світова війна. Адже кожен прихід антихриста супроводжується масштабною війною, катаклізмами та іншими нещастями, які відбуваються циклічно. Тривалість між світовими війнами - 102 роки. Якщо до дати світової війни доплюсувати “102”, отримуємо: 1914+102= 2016 рік - це ймовірна дата початку Третьої світової війни. Коло замикається, а дати у двох паралельних підрахунках - збігаються.

Що собою являтиме Третя світова війна? Припускаю, що вона буде ядерною. Між Росією та блоком НАТО можливе протистояння. Не виключено, що на Землі з’являться нові віруси, від дії яких масово помиратимуть люди.

Діти-індиго - творці нової цивілізації?

Варто взяти до уваги наступне: ви не задумувалися, чому останнім часом людство почало активно говорити про дітей-індиго - осіб з іншим кольором аури та поведінки? Справа в тім, що згідно з метоновими циклами, через певний період на Землі відбувається зміна цивілізації. Науковці передбачають, що її формуватимуть діти нового покоління - діти-індиго (про них читайте у “РР” за 12 квітня 2007 року).

Період поступового переходу до формування нового покоління людства припадає, згідно з вищезгаданими циклами, на 2015-2050 роки. У той час відбуватимуться великі катаклізми на Землі (вже зараз вчені говорять про поступове зміщення полюсів на планеті, що призведе до масових катастроф). Вони заберуть чимало життів, лишаться тільки “потрібні”, себто обрані люди. Перспективи не оптимістичні, якщо я помилюся і мої вирахування будуть хибними - це тільки до кращого.

Чому так відбувається? Хтозна... Все живе і неживе на Землі та в Космосі підпорядковується певним неписаним законам, біоритмам. А люди, наче актори, котрі грають свої ролі. Людство прийняло Біблію - значить, воно прийняло правила життя, подані в ній. Можливо, саме люди є творцями своєї подальшої долі, створюючи масштабний егрегор. Можливо... Вислів Шекспіра - унікальний!

666 - теорія зашифрованого імені

У перші століття нашої ери було популярним зашифровувати імена людей за допомогою чисел. Буквам присвоювалися числа, які підсумовувались.

Отже, не виключено, що “666” означає якесь ім’я або поняття.

Є припущення, що автор “Апокаліпсису” під числом “666” зашифрував ім’я імператора Нерона, відомого своєю жорстокістю та гонінням християн.

В епоху Нерона випускали монети в східній частині Римської імперії з надписом на древньоєврейській мові, що означало “імператор Нерон” (“Neron Kesar”). Якщо поглянути на цифрове значення букв імені імператора, то їхня сума дорівнюватиме “666”.

У книзі професора Гецеля “Історичний опус управління воєнним духовенством” мова йде про те, що апокаліптичний звір - Наполеон Бонопарт, бо цифрове значення його імені на івриті - “666”. Є пояснення поразки французької армії у 1812 році, коли йому виповнилося 42 роки. Адже, згідно з біблійними пророцтвами, царство Антихриста триватиме 42 місяці. Про це епізодично йдеться у романі Льва Толстого “Війна і мир”.

В електронній енциклопедії “Вікіпедії” зазначено, що сума “666” при підрахунках була виявлена також у словах “Мартін Лютер”, “Рональд Рейган”. А також у слові “Єльцин” (із додаванням твердого знаку до кінця слова, так як це було в дореволюційній орфографії. Цікаво, що Єльцин достроково залишив посаду. Його другий термін президентства тривав 42 місяці, - скільки призначено для звіра в “Апокаліпсисі”).

Нумерологія - це древня наука, яка базується на гармонії та співставленні чисел. Саме за наявності збігу цифр ми отримуємо правильну відповідь на поставлене запитання.

Думка

У 1812 році відбувся перший прихід антихриста. Другий - у 1914 році. Наступний його прихід - 2016 року. Чому з цього сценарію випадає Друга світова війна? Бо вона по-іншому розшифровується, як “жертвопринесення” (Голокост). Чимало людей пожертвували собою (чи усвідомлювали вони це?), але не допустили приходу антихриста.

Цікаві факти про число звіра - 666

• Сума чисел на гральній рулетці казино дорівнює 666, 666

• 666 - кількість золотих талантів, які цар Соломон зібрав за один рік (1 Царств 10:14 і 2 Числа 9:13)

• Сума ASCII-кодів символів у “MS-DOS 6.21” дорівнює 666.

• Згідно з таблицею розшифровки інтервалів, три контрольні знаки у штрихкоді на товарах мають однакові інтервали (T-distances) з числом 6, що складає “666”.

666 і рок-музика

• Існує чимало музичних гуртів, назва яких включає число звіра - Destroyer 666, Gestapo 666, Goatreich 666, DCLXVI, Excruciate 666, Sadistic 666.

• Дебютний альбом фінського гурту “НІМ” має 66 треків, які тривають 66 хвилин та 6 секунд.

• Квитки на перший у Росії виступ британського гурту “Coil”, що відбувався в будинку культури ім.Горбунова, продавали за ціною 666 карбованців. Квитки на виступ гурту “Cannibal Corpse” 26 червня 2007 року в Москві коштували також 666 карбованців.

Події, пов’язані з 666

• Кінопрем’єра фільму “Омен 666”, в якому йдеться про народження Антихриста, відбулася 06.06. 2006 року, чим викликала обурення християн.

• Верховна Рада України перенесла засідання з 6 на 7 червня 2006 року.

• Цього дня в Голландії Всесвітня організація християн-євангелістів безупинно молилася, щоб сполохати Сатану.

• Директор видавничого дому “Ракурс” Володимир Конєв при виплаті гонорару одному з працівників редакції задумався - фігурувала сума 666 гривень. Пан Конєв вирішив заокруглити гонорар, аби обійти “чортове” число.

“Гексокосиойгексеконтагексафобія”

Страх перед числом 666 має науковий термін - “Гексокосиойгексеконтагексафобія” чи просто - “гексофобія”, так як “шістсот шістдесят шість” грецькою мовою “hexakosioi hexekonta hex”

20.12.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2007p. 
На головну сторінку