Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №215 від 24.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Буває й таке!

Троє психів утекли з лікарні

Днями п'ятеро психічно хворих вчинили дебош в Острозькій психіатричній лікарні. Погрожуючи розправою медперсоналу, вони вирвалися на волю. Двох утікачів вдалося затримати, а троє ще й досі перебувають у бігах.

В Острозькій психлікарні є відділення для пацієнтів із кримінальним минулим, які, згідно з результатами експертизи, є неосудними, тому за гратами вони не сидять - лікуються. Нині в медзакладі перебуває 30 таких осіб. Один із них, 25-річний Олег (ім'я змінене), останнім часом почав надто відверто проявляти агресію до медперсоналу, підбурюючи на подібне ставлення до медиків своїх співмешканців.

А минулого понеділка цей чоловік накинувся з кулаками на медсестру. Завдавши їй численних ударів, від яких жінку забрали в лікарню, організатор заколоту разом з чотирма спільниками вибралися на дах лікувального корпусу, а вже звідти потрапили на територію поза психлікарнею. Оскільки іншим шляхом втекти було неможливо, очевидно, що пацієнти план утечі продумали наперед.

Правоохоронцям, які в цей час проїжджали повз приміщення психлікарні у службових справах, вдалося затримати двох пацієнтів. Інші втікачі перебувають у розшуку. Але, за словами правоохоронців, усі їхні документи, в тому числі паспорти, знаходяться в адміністрації медзакладу. В будь-якому разі, ці люди можуть становити загрозу суспільству.

24.11.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2005p. 
На головну сторінку