Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №215 від 24.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#І молодість, і врода

Заздрості не знайшлося місця

Заздрості не знайшлося місця

А от без жартів та веселощів на репетиціях фіналісток конкурсу «Міс Преса-2005» не обходиться

Півроку поспіль на останній сторінці вашої улюбленої газети друкувалися фотографії найчарівніших дівчат Рівненщини. Читачі «РР» активно голосували за красунь, щодня приносячи до редакції десятки вирізних купонів із номером тієї чи іншої учасниці. І ось, нарешті, відбір припинився і визначені імена тих, хто боротиметься за право називатися «найкращою». Доки спонсори свята готують подарунки, дівчата активно відвідують репетиції. На одну з них і завітала кореспондент газети.

Здавалося, що дівчата тільки те й роблять, що кожного дня дефілюють по подіумах, настільки гарно у них все виходить. Але це й не дивно, адже наставництво над конкурсантками взяла досвідчена директор рівненської агенції моди «Панна» Вікторія ДЕМБІЦЬКА. Саме вона і навчає дівчат правильній ході: з рівненькими спинами, піднятим підборіддям, чарівною посмішкою та гордим поглядом. Кожен вихід дівчат продумується до найменших дрібниць, а потім до блиску «відшліфовується» на репетиціях, аби ніхто не збився, піднімаючись східцями чи спускаючись зі сцени. Як зізнаються конкурсантки, деякі з них спочатку думали, що ніколи не навчаться ходити так, як того вимагає пані Вікторія. Проте минуло зовсім небагато часу, а вже усім без винятку з упевненістю можна присвоїти титул «Міс Грація».

Однак, кожна з красунь, звичайно, мріє про головну нагороду, тому й намагається зробити все, аби досягти своєї мети. У відвертій розмові дівчата розповіли журналістці «РР», що мало не кожна з них сидить на жорсткій дієті:

- Як тільки побачила, що за мене голосують читачі, і зрозуміла, що братиму участь у конкурсі, одразу ж «сіла» на дієту, - каже одна з конкурсанток. - Уже більше місяця не вживаю борошняного, смаженого та жирного. Намагаюся їсти тільки овочі та фрукти, а от від чого не можу відмовитися, то це від шоколаду. Щоб підтримувати тіло в здоровому тонусі, щодня роблю ранкову зарядку та тричі на тиждень відвідую шейпінг. Раніше не любила фізичних навантажень, але подібне свято - досить значний стимул…

А щоб бути схожими на засмаглих мулаток, які щойно прибули з берегів Тихого океану, учасниці також відвідують солярій, ходять в басейн і на курси хореографії. Якраз запальних танців і вистачатиме на конкурсі, адже готує танцювальний номер один із найкращих фахівців з хореографії Дмитро Манелюк, керівник танцювального колективу «Діалог». Спеціально для красунь відомий рівненський дизайнер Маргарита Нечаєва створює неперевершені сукні, які й одягнуть дівчата на головний вихід. Проте й самим учасницям довелося взяти у руки ножиці: в одному з номерів вони виходитимуть у костюмах, власноруч створених із уже прочитаних сторінок газети «Рівне-Ракурс». За словами конкурсанток, щоб створити якомога оригінальніше вбрання, вони вже перелистали добрий десяток журналів про моду.

Втім, не були б дівчата дівчатами, якби й на такому серйозному заході не знаходили часу, щоб повеселитися. На кожній репетиції вони жартують, бешкетують і смішать суворих репетиторів. Про такі речі, як заздрість та ворожість, які, зазвичай, присутні на подібних конкурсах, навіть мови немає.

Але готуються до виступів не тільки дівчата, а й артисти, які розважатимуть гостей конкурсу. Це, зокрема, шоу-балет «Екшен», театр КВН «Лопата», маленькі джентльмени та красуні з «Ладоньок» та мистецьке об'єднання «Шанс».

Доки дівчата готувалися, час непомітно спливав, і вже сьогодні відбудеться подія, на яку всі давно чекали. У центрі розваг та дозвілля «Холідей» відбудеться свято молодості та краси «Міс Преса-2005» і до кінця дня стане відоме ім'я щасливої переможниці. А про саме свято та всі його цікаві моменти читайте в наступному номері «Рівне-Ракурс».

24.11.2005Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2005p. 
На головну сторінку