Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №336 від 20.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ситуація

Фальшивку “замовили” у суді

Фальшивку “замовили” у суді

Радивилівський районний суд раптово став відомий на всю Україну. Адже завдяки йому вдалося зірвати засідання сесії Київміськради та відмінити рішення з’їзду БЮТ щодо застосування імперативного мандату проти депутатів-перебіжчиків.

Втім, вже наступного дня голова Радивилівського районного суду Віталій Кохно спростував будь-яку причетність до згаданого рішення.

- Я вважаю, що то справжня фальшивка, - зазначив він. - Я був дуже здивований, що така особа, як голова ЦВК, вимахує цією підробкою і вказує на те, що це є офіційний документ. Там же явно видно - цей документ сфабрикований.

Не менш здивованою була й суддя Людмила Прачук, чий підпис стоїть під ухвалою:

- Навіть не знаю, що думати. У мене такої заяви не було, і взагалі, я не знала, про що йде мова. Бачила я вже цю ухвалу, невідомо ким підписану і висунуту ніби від мого імені. Мені дійсно страшно, якщо такі документи хтось може підробляти.

Тим часом голова райсуду готує документи до суду. За наклеп він вимагатиме від високопосадовців компенсацію.

А минулого понеділка на прес-конференції у Рівному народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Юрій Прокопчук (на фото) продемонстрував копію фальшивої постанови Радивилівського райсуду. За його словами, “неозброєним оком видно, що документ підроблено. Тому й голова ЦВК пан Шаповал мав відразу ж це помітити. А оскільки ухвалу райсуду він прийняв до впровадження, це означає, що робив він це навмисно з певною метою. У документі допущено ряд помилок, навіть прізвище судді, яка нібито прийняла сумнозвісне рішення, написано з помилкою (замість Людмили Прачук написано Людмила Прочук), а підпис зовсім не схожий на її справжній. До того ж печатка на документі значно відрізняється від оригінальної”.

Нині ж триває пошук винуватців.

20.03.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2008p. 
На головну сторінку