Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №336 від 20.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

Каша тибетських лам

Нині - час Великого Посту. Тому ось вам рецепт пісної каші. Варити її можна з будь-яких цільних круп.

Гречку, пшоно або ж рис просмажити 2 хвилини на розігрітій пательні й засипати в каструлю з киплячою водою з розрахунку 3 склянки води на склянку круп. Варити треба 7 хвилин на сильному вогні, 3 хвилини - на середньому та 2 - на зовсім слабенькому. Тим часом 3 ст. ложки оливкової або іншої олії прокалити на пательні і влити у готову кашу. Додати солі, краще очищеної морської, та ложку маку.
20.03.2008Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2008p. 
На головну сторінку