Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №339 від 10.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Ти мене породила, а я тебе вбив…

Син добивав матір лопатою

“...В селі з’явилися люди на білій машині, які цікавилися земельною ділянкою. Вони посадили матір в авто і зникли у невідомому напрямку”. Так розповідав про обставини зникнення матері, 46-річної Лариси, молодший брат Василь своєму старшому брату Віктору. Того ж дня Віктор звернувся до правоохоронців.

У міліціонерів виникло чимало запитань щодо зникнення жінки, яка, за словами Віктора, вела звичайнісіньке сільське життя, підтримувала у порядку невелике господарство, дбала про неповнолітнього сина Василя - учня місцевої школи (ще троє дітей оселилися з колишнім чоловіком в обласному центрі).

За кілька днів співробітники Рівненського райвідділу міліції перевірили чимало версій, опитали усіх, хто міг хоч чимось допомогти у пошуках безвісно відсутньої Лариси. Професійна інтуїція підказувала, що до зникнення жінки причетний її син Василь. Вже за якійсь час юнак писав явку з каяттям, в якій зізнавався у… вбивстві власної матері.

- На допитах Василь поводився спокійно та врівноважено, - зауважує начальник Рівненського РВ УМВС України в області Петро ЄЗГОР. - Юнак розповів, що під час сімейної сварки (її причину ще належить з’ясувати слідству) схопив сокиру та наніс матері кілька ударів по голові. Тіла вирішив позбутися. Запряг коней, поклав бездиханну жінку на підводу та вирушив на поле місцевого сільськогосподарського підприємства…

Викопана нашвидкуруч яма мала стати останнім прихистком бідолашної Лариси. Жінка ще подавала ознаки життя, але хлопець добив її лопатою та засипав землею. Після цього він повернувся додому.

Петро Єзгор повідомив, що за фактом убивства порушено кримінальну справу. Неповнолітнього, якого підозрюють у скоєнні цього злочину, затримали у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

10 квітня Василеві виповниться 17 років. Цей день народження йому доведеться “святкувати” в ізоляторі тимчасового тримання. А де юнак зустріне повноліття - вирішать слідство та суд.

10.04.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2008p. 
На головну сторінку