Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нешкідливі поради

Ведмежий часник

Ця порада найперше тим, у кого є проблеми зі щитоподібною залозою. Мало не першою весняною зеленню є черемша. Її ще називають ведмежим часником. У цій рослині багато йоду, кремнію та інших корисних речовин.

За сезон черемші варто з’їсти якомога більше. З неї можна готувати салати, додавати до перших страв, їсти просто так. Черемшу варто заготувати й на потім: 2-3 кг черемші помити, залити горілкою в пропорції 1:1. А восени треба пити по одній столовій ложці вдень перед їжею. Черемша також корисна й гіпертонікам. Про те, як з допомогою черемші очистити судини, читайте в наступному числі “Ракурсу здоров’я”.
17.04.2008Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку