Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смачно й у піст

Бутерброди з бринзою і цибулею

4 скибочки чорного хліба, 3 ст.л. бринзи, 2 варені морквини, цибулина, зелень, чорний мелений перець - до смаку, 2 ст.л. олії.

Бринзу розітріть. Додайте пюре з моркви, жовтки, зелень, перець, пасеровану на олії цибулю. Усе ретельно перемішайте. Отриману масу намастіть на хліб, посипте січеними білками. Прикрасьте зеленню.

Рибний салат з рисом

200 г відвареного рибного філе, 1 склянка вареного рису, 2 варені яйця, 1 яблуко, півсклянки майонезу, 1 ст.л. лимонного соку, зелень, сіль і чорний мелений перець.

Філе риби наріжте скибочками. Яблуко почистіть, половину наріжте скибочками (для прикраси), другу половину - кубиками. Скропіть нарізане яблуко лимонним соком. Яйця дрібно посічіть. Підготовлені продукти, крім риби, змішайте зі звареним рисом, посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Салат викладіть у салатницю, полийте майонезом, що залишився, прикрасьте скибочками риби і яблуками, посипте січеною зеленню.

Яблучні оладки

Яблука, 1 склянка пшеничного борошна, 3 ст.л. цукру, 10 г пресованих дріжджів, півсклянки олії, 5 ст.л. меду, сіль - до смаку.

Яблука запечіть і протріть крізь сито. В отримане пюре додайте борошно, дріжджі, цукор, сіль і 2 ст.л. олії. Замісіть тісто і поставте у тепле місце. Коли тісто підійде, випікайте оладки на розігрітій олії. Полийте оладки медом.

17.04.2008



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку