Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №342 від 05.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будьмо здорові!

Щоб гарно виглядати, будемо їсти салати

Щоб гарно виглядати, будемо їсти салати

Ось і настала тепла пора, нарешті ми поскидали тонни одягу і перейшли на футболки та облягаючі джинси. І тут на поверхню повилазило все, що ми так зі смаком їли протягом зимово-весняних свят. Найкраща дієта - їсти те, що дарує нам природа саме зараз - свіжі овочі та фрукти. Смачний салатик замість важкої вечері, і фігура - в повному порядку!

Салат з пекінської капусти

Продукти: 300г пекінської капусти, 2 морквини, 200 г редиски, 1 болгарський перець. Для соусу: 4 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. солі.

Нарізати пекінську капусту, додати порізану часточками редиску, натерту моркву і шматочки болгарського перцю. Для приготування соусу необхідно розчинити сіль у оцті та, збиваючи, влити оливкову олію. Перемішати в тарілці інгредієнти з заправкою.

Салат з моркви

та цвітної капусти

Продукти: 150 г моркви, 120 г цвітної капусти, 25 г петрушки, 55 г олії, 15 г столового оцту.

Почистити моркву, натерти на дрібній тертці, посолити до смаку. Додати дрібно нарізану петрушку, сіль, олію, оцет та перемішати. Цвітну капусту відварити в підсоленій воді, охолодити, заправити оцтом, олією та посипати чорним перцем. Капусту викласти гіркою і прикрасити морквою.

Салат весняний

Продукти: 2 картоплини, 1 огірок, 50 г салату, редиска - 10 шт., 1/3 склянки горошку, 30 г зеленої цибулі.

Очищену варену картоплю, свіжі огірки, редиску, салат, цибулю тоненько нарізати і змішати з консервованим горошком. Заправити олією із соняшника або оливок.

Кукурудзяний салат

Продукти: 100 г сиру, 1 цибулина, 100 г консервованої кукурудзи, 50 г солодкого перцю, перець чорний мелений, 1ч.л. гірчиці, 100 г маринованих огірків, 100 г олії.

Нарізати кубиками сир та цибулю. Огірки та перець нарізати соломкою. Підготовлені продукти змішати, додати кукурудзу, сіль, заправити олією, збитою з меленим перцем та гірчицею.

Салат “Вітамінчик”

Продукти: 3 морквини, 2 апельсина, 100 г твердого сиру, півтори склянки почищеного насіння соняшника, 1 ст.л. олії, 6-8 листків салату.

Почищену моркву і цедру одного апельсина натріть на дрібній тертці. Апельсини почистіть, розділіть на дольки, кілька скибочок залишіть для прикраси, інші наріжте. Сир натріть на грубій тертці. Змішайте всі компоненти, заправте олією, поставте в холодильник на 30 хвилин. Вистеліть тарілку листками салату, зверху викладіть заправлений салат.

05.05.2008



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2008p. 
На головну сторінку