Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ситуація

Рівне захлинеться у нечистотах?

Рівне захлинеться у нечистотах?

Вкотре саме газ став чинником політичних пристрастей. На жаль, у вир цього протистояння потрапив і наш хімічний гігант - “Рівнеазот”. Ще не вщух ажіотаж навколо листа-ультиматуму від “Нафтогазу України” з попередженням про відключення, як з’явилося нове повідомлення від Рівненського управління магістральних газопроводів про можливе зниження тиску блакитного палива в трубопроводах підприємства.

Керівник прес-служби ВАТ “Рівнеазот” Світлана БЕРЕЗА підтвердила, що існує загроза зупинки підприємства з 8-го травня. Справа в тім, що з 1 травня управління газопроводів не приймає газ для “Рівнеазоту” від постачальника - компанії “Укргаз-Енерго”. Але попри це керівництво “Рівнеазоту” не збирається змінювати газопостачальника на Державну компанію “Газ України”. Нагадаємо, що до кінця року газ на рівненський хімічний гігант має постачати “Укргаз-Енерго”.

Що ж, очевидно, що ані звернення голови облдержадміністрації Віктора Матчука та заступника міського голови Сергія Васильчука до уряду, ані пікет працівників “Рівнеазоту” у Києві під стінами “Нафтогазу України” не дали очікуваних результатів. У свою чергу, Світлана Береза вкотре наголошує про катастрофічні наслідки в разі зупинки підприємства: від шести тисяч безробітних до масштабних фінансових втрат та припинення роботи очисних споруд міста.

08.05.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2008p. 
На головну сторінку