Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Інтелектуальна гра

Студенти вчинили мудро

Студенти вчинили мудро

Редактори обласних та районних видань змагалися зі студентами Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені акад. С. Дем’янчука в інтелектуальній грі “Брейн-ринг”, яка днями пройшла в приміщенні кафе-ресторану “Іоланта”. Перші обрали назву команди “АксАкули пера”, другі - “Хутірець”, а студентський колектив називався “МЕГУполіс”.

Як з’ясувалося, досвід взяв гору над молодістю. У півфіналі майбутні журналісти поступилися більш досвідченій команді “АксАкули пера”, капітаном якої став редактор газети “Рівне-Ракурс” Володимир Попик. До команди також увійшли інформаційний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв, редактор “Вістей Рівненщини” Василь Туз, директор центру журналістських розслідувань Володимир Торбіч, редактор “Провінційної газети” Вікторія Левчук та редактор відділу культури газети “Рівне Вечірнє” Андрій Матвіїв.

Другий півфінал теж був за редакторами, але районних видань. Хоча, як помітили присутні, студенти швидше відповідали на запитання професійного характеру, проте не завжди встигали за спритнішими та кмітливішими журналістами обласних та районних мас-медіа.

Отож, у фіналі боротьба точилася між командами “АксАкули пера” та “Хутірець”. Попри намагання Ольги Філіної, редактора Острозького радіо, вибороти хоча би “очко престижу”, представники обласних мас-медіа перемогли “всуху” - 5:0.

Голова ради меценатів заходу, заступник міського голови Сергій ВАСИЛЬЧУК, жартуючи, сказав: “Студенти вчинили дуже мудро, програвши - адже вони розуміють, що ведуть боротьбу із майбутніми роботодавцями”.

На згадку про гру Сергій Васильчук та проректор з міжнародних відносин МЕГУ Юрій Пелех вручили учасникам “Брейн-рингу” почесні грамоти та призи, відмітивши, що подібні заходи дозволяють студентам ближче познайомитися з людьми, у яких варто вчитися професіоналізму.

22.05.2008Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку