Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Армспорт

Звикаємо до перемог

Звикаємо до перемог

Збірна Рівненської області, маючи у своєму активі вісім медалей різного ґатунку, посіла четверте загальнокомандне місце на чемпіонаті України з армспорту серед чоловіків та жінок, що проходив у Євпаторії.

Команду Рівненщини представляли спортсмени-рукоборці із Національного університету водного господарства та природокористування. Тренує призерів та чемпіонів Олександр Комаревич.

Єдине золото нашої команди у ваговій категорії до 70 кілограмів у боротьбі на праву руку здобув Іван Лук’янчук. Міг чемпіон стати найсильнішим і у змаганні на ліву руку, проте, як сказав сам Іван, зробити це завадило неякісне суддівство.

Сергій Стасюк у ваговій категорії до 90 кілограмів у боротьбі на ліву руку завоював срібну нагороду.

Юрій Саранчук у ваговій категорії до 65 кілограмів також дістав бронзову нагороду у змаганнях на ліву руку.

Дві бронзові нагороди у ваговій категорії до 60 кілограмів виборов Олег Чикалюк. Також бронзовим призером змагань у ваговій категорії 110 кілограмів став Олександр Омельяненко, який програв лише діючому призеру чемпіонату світу з армспорту.

Єдина представниця жіночої статі, Ірина Садовська, завоювала срібну медаль у боротьбі на праву руку та бронзову - на ліву руку. Могла Ірина виступити і краще, проте програла своїм основним суперницям - Яні Гурченко (Дніпропетровськ) та Вікторії Іллюшиній (Харків).

Розповідає срібний призер змагань, Сергій Стасюк: “Як і більшість членів нашої команди, я незадоволений суддівством змагань. У боротьбі на ліву руку я досяг максимально можливого результату. Відчувався навіть певний прогрес у порівнянні з минулими турнірами. А от у боротьбі на праву руку перемогти просто не дозволили. І не лише мені. Від неякісного суддівства постраждав і Іван Лук’янчук. Натомість добряче допомагали спортсменам із Харкова. Гадаю, свою роль відіграв авторитет харківської школи армспорту в Україні”.

Тепер команда розпочне підготовку до чемпіонату Європи серед юнаків та дорослих, що відбудеться двадцять третього червня у Норвегії.

Тренер збірної Рівненської області, Олександр Комаревич:

“Відверто кажучи, очікував від підопічних більшого, аніж вісім медалей, - адже останнім часом з кожним сезоном ми демонструємо все кращий результат. Збірна Харківщини залишається нашим найбільш принциповим суперником”.

22.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку