Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Суцільне розчарування

Суцільне розчарування

“Верес” (Рівне) - “Нива” (Тернопіль) - 1:2 (0:1)

Вкотре не зміг порадувати своїх уболівальників “Верес”. Зрівнявши рахунок наприкінці гри з тернопільською “Нивою”, рівняни примудрилися за час, що залишався, пропустити вдруге і програти.

Судді: С. Приступа, В. Тіпанов, А. Литвин.

Рівне: Козіброда - Коломієць, Шевчук (Цвик, 70), Колаковський, Герус, Лавренюк (Назаренко, 60), Ткачук (Гаркуша, 76), Федорчук, Котюк (Шатковський, 71), Любар, Онищук (Лозян, 16).

Граючий тренер: В. Шевчук.

Тернопіль: Гацьків - Вишталюк, Дурай, Задорожний, Гринченко (Біскуп, 75), Лукашук (Ніканович, 82), Сокіл (Лопушняк, 65), Кундель, Горбань, Сливка (Саркіс, 30), Герасименко (Рибак, 72).

Тренер: В. Ряшко.

Голи: Сливка (22), Любар (80), Рибак (88).

На 35-й хвилині Ткачук не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Гринченко (12), Колаковський (18), Гацьків (35), Лавренюк (45), Шевчук (61), Герус (81).

Шкода було дивитися на футболістів “Вереса” після гри… Ніби й суперник не виглядав непереможним, ніби й господарі намагалися здобути бодай очко, а у підсумку все завершилося “як завжди”.

Гра сьогоднішнього “Вереса” справляє справді гнітюче враження, яке лише зрідка змінюється поривами радості: “Ну можуть же, коли захочуть!”.

Гості, які по-праву борються за срібні медалі чемпіонату другої ліги, більше володіли м’ячем та гостріше атакували.

З самого початку поєдинку чудову нагоду мав Іван Сливка. Форвард тернополян вискочив “на побачення” із Козібродою і пробив повз воротаря, але не влучив у ворота.

Відзначився Сливка на двадцять другій хвилині. Герасименко виконав простріл із правого флангу, а усі оборонці команди господарів спокійно спостерігали, як Іван на дальній штанзі переправив м’яча у ворота - 0:1.

За кілька хвилин рівняни отримали шанс відігратися. Арбітр поставив суперечливе пенальті після того, як м’яч влучив у руку комусь із гравців “Ниви”. Проте Ткачук одинадцятиметровий пробив безхитрісно і голкіпер гостей удар відбив.

Після цього гра перетворилася на банальне “одні - не хочуть, інші - не можуть”. “Нива” спокійно “возила” м’яча полем, а “Верес” ніяк не міг створити путньої атаки.

Так тривало аж до вісімдесятої хвилини. Любар отримав чудову передачу на хід і, скориставшись розгубленістю захисника суперників, потужно і красиво пробив у дальній кут Гацьківа - 1:1! Справжній шедевр у виконанні молодого форварда.

Як же могли рівняни після такого вистражданого голу так безвольно програти?

За вісім хвилин Кундель здійснив швидкісний прохід лівим флангом і у боротьбі із захисником віддав передачу на лінію воротарського майданчика на Рибака. Василь, навколо якого чомусь не було жодного із суперників (де були у цю мить центральні оборонці “Вереса” - невідомо), пробив прямо у Козіброду. На біду, рикошетом від воротаря м’яч знову влучив у Рибака і влетів у сітку - 1:2.

Наступну гру верес проведе на виїзді із лідером чемпіонату - “Княжою”.

22.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку