Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кікбоксинг

Подвійний удар

На мажорній ноті завершився чемпіонат світу з кікбоксингу, що проходив у Лімасолі (Кіпр), для членів національної збірної України, рівнян Назара Наумчука та Назара Смолярчука.

Перший виборов срібну медаль у ваговій категорії до 57 кілограмів у розділі лайт-контакт та дві бронзові медалі у розділах семі-контакт і косікі. Інший Назар, Смолярчук, виграв срібну та бронзову медалі у тій же ваговій категорії.

Назар Наумчук наразі є вже триразовим чемпіоном України, чемпіоном Рівненщини з боксу та кікбоксингу, кандидатом у майстри спорту.

Назар Смолярчук також є неодноразовим призером та чемпіоном обласних та всеукраїнських змагань із кікбоксингу та рукопашного бою. Крім того, у жовтні минулого року юнак виборов срібну медаль на чемпіонаті Європи з кікбоксингу, що проходив у місті Анапа (Росія).

Нагадаємо, що першим рівнянином-призером чемпіонату світу з кікбоксингу був майстер спорту міжнародного класу Ігор Гуцалюк.

Тренер Назара Смолярчука, Юрій Смолярчук: “Чемпіонат світу значно відрізняється від першості континенту, насамперед, за рівнем майстерності спортсменів. У Лімасолі ми побачили швидкість та точність ударів на грані фантастики. Оцінюю виступ вихованців Рівненського центру бойових мистецтв “Будокан” позитивно. Наших спортсменів особисто запрошено на змагання з кікбоксингу, що пройдуть у серпні в Юрмалі”.

Тренер Назара Наумчука, Ростислав САЄНКО: “Сьогодні ми бачимо поступальний розвиток кікбоксингу на Рівненщині. Нині цей вид спорту успішно розвивається у Рівному, Дубні, Млинові. Зараз у нас вже є досить достойних бійців, аби на найвищому рівні проводити першість області”.

22.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку