Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бабусин рецепт

Аперитив з петрушки

300 г свіжої петрушки (зелень та коріння) залити 2 л доброго білого вина, півгодини проварити, додати по 3 ст. ложки яблучного оцту та меду, трохи спецій - кориці, ванілі, імбиру. Готовий відвар розлити у пляшки й пити як аперитив маленькими порціями тричі на день перед їдою. Це гарний та помічний засіб при набряках, викликаних поганою роботою серця, при загальній слабкості та при пітливості.
29.05.2008



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2008p. 
На головну сторінку