№354 від 24.07.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Ракурс добрих порад
• Якщо петрушку мити не холодною, а теплою водою, вона буде ароматнішою.
• Посуд, в якому було тісто, сирі яйця або риба (сира або солона), спочатку миють холодною водою, а потім - гарячою.
• Потримайте почищену картоплю під краном з холодною водою - вона звариться швидше і стане м’якшою.
• Перша страва до того, як її подадуть на стіл, має постояти хвилин
10-15, щоб “дозріти”. За цей час спеції та сіль проникнуть в усі компоненти.
• Томатну пасту чи свіжі помідори додають до овочів наприкінці смаження, інакше всі овочі стануть твердими.
• Картоплю кидають в суп перед солоними огірками, щавлем та іншими продуктами, які містять велику кількість кислоти. Інакше вона залишиться твердою.
• Рисовий суп не буде каламутним, якщо рис спочатку проварити окремо 2-3 хвилини, промити і вже потім додати до страви.
• Солона вода закипає довше, ніж прісна.
• Щоб картопля швидше зварилася, треба додати в неї трішки вершкового масла.
24.07.2008 |
Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2008p. На головну сторінку |