Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №355 від 30.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проект

Як іноземки в “Електроніку” відпочивали

Літо якраз у розпалі. А у Рівному продовжується проект міжнародної молодіжної організації AIESEC “Світ без кордонів”, у рамках якого молоді студентки з різних куточків світу приїхали, щоб попрацювати з нашими дітьми у літніх таборах, покращити їхню англійську мову, презентувати свою культуру.

Останніх три тижні іноземні стажерки працювали в “Електроніку” та “Корчагінці”. В “Електроніку” вони мали по два заняття в день, у групах - по 25 чоловік, окремо для молодших та для старших дітей. Навчальні підходи у групах були різні, виходячи з вікових категорій. Менші діти, у більшості, потребували елементарних знань англійської мови. Тож у формі активних розвиваючих ігор та пісень вони вчилися рахувати, розрізняти частини тіла, сторони світу тощо, слухали презентації наших гостей та вчилися розповідати про себе іноземною мовою. Старші ж діти в ігровій, але більш серйозній формі вчилися тімбілдингу (побудова команди, робота в команді, довіра між членами команди) і на якісно ви-щому рівні практикувалися у вивченні англійської. Крім того, вони долучалися до заходів, які влаштовувало керівництво, допомагали дітям у підготовці танцювального конкурсу та у спортивних змаганнях.

З їх слів, у таборі вони побачили багато нового та незвичного для себе. Наприклад, вони були шоковані, коли побачили 13-річних дітей, які цілувалися, чи, приміром, короткі спіднички, що їх носили малі ще дівчата. З іншого боку, вони відзначили високу активність та креативність вожатих, велику кількість і різноманітність заходів, які організовує керівництво табору для підлітків. Відзначили також чистоту оточуючого повітря, середовища і високу якість їжі, якою годували в “Електроніку”.

Після перебування в “Електроніку”, минулого тижня, вони вирушили в Острозький район, до ще одного з наших таборів - “Корчагінця”, де працювали за подібною програмою.

На завершення проекту, з 23 по 27 липня у Рівному пройшли International summer club, де іноземки проводили заняття з англійської мови, презентації своїх країн та інші цікаві та корисні заходи.

AIESEC висловлює подяку за допомогу у реалізації проекту генеральному партнеру компанії “Choice” та партнеру фірмі “ОКсамит”, а також особливу подяку нашим інформаційним партнерам.

30.07.2008Віталій Копитко, віце-президент по комунікації AIESEC у Рівному



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2008p. 
На головну сторінку