Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпека

Безпритульних рятували на пожежі

Безпритульних рятували на пожежі

7 листопада під час патрулювання вулиць Радивилова співробітники райвідділу міліції несподівано побачили, що з підвалу житлового п’ятиповерхового будинку виходить густий дим. Міліціонери викликали рятувальників, а самі спустилися до задимленого підвалу. На сходовій клітці правоохоронці натрапили на двох чоловіків, які ніяк не могли знайти вихід із димової пастки. Не гаючи часу, вони вивели 50-річного Сергія та його приятеля Станіслава (на фото) на свіже повітря.

Тим часом до місця виклику прибув черговий караул рятувальників. Одягнувши апарати захисту органів дихання, вони кинулися в палаючий підвал. У заповненому димом приміщенні бійці МНС знайшли тіла двох непритомних людей. Підхопивши чоловіків на руки, рятувальники шви-дко винесли їх на вулицю та передали працівникам шви-дкої допомоги. На жаль, один із приятелів медичного втручання вже не потребував - він помер від отруєння продуктами згоряння. Другого потерпілого, Володимира, разом із іншими врятованими доставили в Радивилівську ЦРЛ. Після цього вогнеборці швидко зупинили пожежу та не дали полум’ю поширитися за межі підвалу.

- Під час розслідування обставин даної пожежі співробітники МНС встановили, що доступ у підвальне приміщення п’ятиповерхівки був вільний і безпритульні частенько там бували, - розповідає помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор КОЗАК. - У підвалі знайшли обгорілі спальні матраци, речі домашнього вжитку, одяг, на підлозі - порожні пляшки з-під алкогольних напоїв. Безліч недопалків та сірників свідчать про те, що пожежа, найвірогідніше, виникла в результаті необережності когось із “бомжів” під час паління. До речі, двоє з потерпілих вже не вперше стають жертвами вогню. 10 лютого цього року внаслідок пожежі з аналогічної причини вони втратили своє житло на вулиці Маркелова.

13.11.2008



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку