Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Секретаріат Президента: тінь на плетінь

Генпрокуратура дивилася так і сяк, але не побачила ознак зради

Генеральна прокуратура не знайшла жодних підтверджень звинувачень з боку представників Секретаріату Президента на адресу Юлії Тимошенко про нібито її національну зраду. Про це йдеться в листі-відповіді заступника Генерального прокурора Віталія Щоткіна народному депутату від фракції Блоку Юлії Тимошенко Святославу Олійнику.

химчистка

Раніше парламентар просив надати всю наявну інформацію щодо перевірки звинувачень, озвучених заступником глави Секретаріату Президента Андрієм Кислинським та радником Президента Лідією Поречкіною на адресу прем’єр-міністра. Як відомо, БЮТ вимагає вибачень за безпідставні звинувачення на адресу Юлії Тимошенко з боку посадовців президентської канцелярії.

У свою чергу, директор центру політичного маркетингу Василь Стоякін називає такий розвиток подій цілком передбачуваним, адже з самого початку було зрозуміло, що звинувачення на адресу прем’єр-міністра були голослівними. “Спроба звинуватити прем’єра у зраді завершилася, як і було зрозуміло - нічим”, - пояснив експерт. На його переконання, працівників СП, на зразок Кислинського, просто змушують говорити “явні дурниці на адресу політичних опонентів Президента з тим наміром, щоб вони не мали можливості працювати на державній службі після зміни влади” і були таким чином особисто зацікавлені у продовженні повноважень діючого Президента.

13.11.2008Антоніна НОСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку