№371 від 20.11.2008p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Без рецепта
160 г соку, 0,5 склянки холодної кип’яченої води, 30 г ріпчастої цибулі, 1/3 ст. л. томатної пасти, сіль, перець - на смак.
50 мл морквяного соку, 50 мл соку квашеної капусти, дрібочка приправи каррі. Усі компоненти змішати у шейкері, подавати холодним.
70 г томатного соку, 30 г яблучного соку, 20 г м’ятного сиропу, 30 г соку квашеної капусти. Змішати, охолодити.
100 мл соку квашеної капусти, 150 мл томатного соку. Змішати, подавати холодним.
20.11.2008 | Ольга ЯРОШ |
Рівне-Ракурс №10 від 20.11.2008p. На головну сторінку |