Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №372 від 27.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вголос

ЗВЕРНЕННЯ

ЗВЕРНЕННЯ

кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія СОБЧУКА

Шановні виборці! Шановні рівняни!

Звертаюся до вас у переддень виборів міського голови.

Ситуація, яка склалася у Рівному щодо виборів мера, спонукає мене звернутися до громади міста, щоб пояснити, яким чином потураються права виборців. Інформація, яку отримав наш виборчий штаб, свідчить про те, що у Рівному готуються до фальсифікації виборів. Мені відомо, що надруковано кілька тисяч додаткових бюлетенів, які у день виборів планується вкинути в урни для голосування, щоб перевагу отримав один із кандидатів. Також готується підробка протоколів дільничних комісій та підкуп виборців. Це стандартні схеми фальсифікації, за допомогою яких в Україні протягом останніх років відбуваються вибори усіх рівнів. Ймовірно, що у Рівному такі виборчі технології випробовують з далеким прицілом на вибори до Верховної Ради та вибори Президента України.

Я, Юрій Собчук, звертаюся до вас, шановні рівняни, з проханням бути пильними, не довіряти солодким обіцянкам та грошам! Звертаюся до членів та голів дільничних виборчих комісій з проханням не піддаватися на провокації та бути чесними перед Законом! Звертаюся до правоохоронних органів та Служби Безпеки України з вимогою за кілька днів, які залишилися перед виборами, ретельно перевірити таку інформацію та унеможливити спроби фальсифікації результатів виборів міського голови Рівного!

Я прийняв рішення йти на вибори міського голови з твердим переконанням про необхідність завершити розпочаті Віктором Чайкою справи. Сьогодні, після кількамісячної агітаційної кампанії та зустрічей з виборцями, я переконаний, що йду вірним шляхом. Наше місто заслуговує на кращі перспективи, а рівняни - на краще життя! Я не обіцяю “золоті гори”, але реально буду робити усе можливе, щоб виконати свої передвиборчі програми.

27.11.2008З повагою, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій СОБЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2008p. 
На головну сторінку