Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №372 від 27.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кубок чемпіонів

“Фортуна” - клуб року!

“Фортуна” - клуб року!

Футбольний клуб “Фортуна” (Омеляна) лише за рік свого існування вже зібрав усі трофеї районного значення і встиг вийти на обласний рівень.

Минулої неділі команда Миколи Ярошика та Олександра Гіля стала першим переможцем Кубку чемпіонів Рівненщини, де за трофей змагалися претенденти з усіх районів області.

“Фортуна” (Омеляна) - ФК “Володимирець” - 2:1 (1:1).

“Фортуна”: Гриб - Глаз, Шевчук, Семенюк (Панасюк), Котюк, Цвик, Гаврилюк, Васерук, Оксенюк (Лисак), Левчук (Конончук), Кобрин.

“Володимирець”: Печончик - Лосінець, Волощук, Климук, Новицький, Брикса, Дацький (Каюн), Хондока, Куц, Китун, Жданюк.

Голи: Левчук, Кобрин - Жданюк.

Вилучення: Лисак.

Упродовж 2008 ро-ку команда з Омеляни вже виграла Кубок старту сезону, Кубок Рівненського району, чемпіонат району і от тепер додала до трофеїв клубного музею і перший Кубок чемпіонів області.

До фіналу суперники йшли різними стежками. ФК “Володимирець” без особливих труднощів здолав дубенський ФК “Підлужжя”. А от “Фортуна” створила маленьке диво. У першій грі півфінального протистояння із “Перевізником” у Березному омелянці поступилися - 1:4. Проте на власному полі футболісти “Фортуни” вщент розбили клуб, де роль лідерів відіграють гравці березнівського “Случа” на чолі з грізним Федіною - 5:1!

Фінальний матч супроводжувався хурделицею, снігом та шквальним вітром. Поле стадіону “Авангард” дуже швидко стало непридатним для гри. Попри це, гра відбулася.

У дебюті поєдинку краще виглядали футболісти “Фортуни”. Мав відкривати рахунок Левчук, проте нападнику не вистачило везіння, аби відзначитися ударом з пенальті.

Однак згодом Левчук виправився і таки переправив м’яча до сітки володимирчан після розіграшу штрафного удару.

Відкривши рахунок, омелянці більше оборонялися, аніж атакували. Але й за такої гри футболісти “Володимирця” зуміли зрівняти рахунок. Жданюк після чудового пасу партнера на хід вибіг на “побачення” з Грибом і переграв воротаря - 1:1.

У другому таймі точилася вперта і рівна боротьба. Хто-зна, як завершився б матч, якби не фатальна помилка Олексія Печончика. Після високого навісу воротар “Володимирця” випустив слизького від снігу м’яча з рук. Та ще й просто на ногу Кобрину, який і завдав вирішального удару - 2:1!

Надалі шанси забити були в обох команд. Пристрасті на полі вирували ще сильніше, аніж сили стихії.

Двічі футболісти “Володимирця” кидалися на суперників із кулаками, а гравець “Фортуни” Лисак, щойно з’явившись на полі, встиг “напрацювати” на червону картку.

Проте рахунок до фінального свистка так і не змінився. Черговий трофей вирушив до Омеляни.

27.11.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2008p. 
На головну сторінку