Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №375 від 18.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Все для людей

Немає невирішених проблем

На адресу редакції “Рівне-Ракурс” надійшов лист від жителів села Біла Криниця, у якому вони просять допомоги у вирішенні транспортної проблеми. Головним болем для білокринівчан стала неможливість дістатися як до міста, так і у зворотньому напрямку.

Адже, як пояснюють селяни, маршрутки, що їдуть у напрямку Рівного, вже на під’їзді до села - переповнені, тому не завжди зупиняються. А якщо і беруть до салону, то вільні місця можна назвати тільки “висячими”. До того ж, зі вступом у силу змін до Закону України “Про дорожній рух” та Кодексу України про адміністративні правопорушення, ситуація для жителів села лише погіршилася.

Зважаючи на це, жителі села Біла Криниця просять керівництво області створити для них окремий маршрут.

У свою чергу начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Рівненської облдержадміністрації Володимир ПШЕЮК повідомив кореспонденту “РР”, що вже вирішив цю проблему. Він стверджує, що, починаючи з 12 грудня, маршрутне таксі “Рівне - Біла Криниця” здійснюватиме рейс вісім разів на день. Але з’ясувалося відразу, що маршрутка їздить напівпорожньою. Тому пан Пшеюк запропонував голові тамтешньої сільської ради роздати білокринівчанам розклад руху автобуса для подальшої обізнаності населення з таким нововведенням.

Через тиждень від початку руху буде проведено обстеження маршруту “Рівне - Біла Криниця”, з метою визначення його рентабельності.

18.12.2008Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.12.2008p. 
На головну сторінку