Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №219 від 22.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бути кращим

Кращий боксер Рівненщини

Старання ознаменувалися дебютом

17-річний житель села Бабин Гощанського району, учень обласного ліцею Роман МИХАЛЬЧУК протягом чотирьох років займається боксом у ДЮСШ №5 під керівництвом тренера Павла ДМИТРІЄВА. І хоч заняття спортом йому давалися нелегко - хлопець щодня долав 17 кілометрів, щоб потрапити на тренування у Рівне, є компенсація за цілеспрямованість і наполегливість. Роман став найкращим боксером Рівненщини серед юніорів.

Цими днями Роман повернувся з першості України серед юніорів з престижною винагородою. Юнак зайняв друге місце у ваговій категорії до 91 кілограма. Це, до речі, найкращий результат серед рівненських боксерів-юніорів.

- Бій на рингу був видовищний, адже змагалися найсильніші спортсмени з України. Роман переміг у трьох боях і лише в одному зазнав поразки - боксеру з Маріуполя, - розповідає директор рівненської ДЮСШ №5 Юрій МАРЧИШИНА. - Ми дуже раді за нашого вихованця, адже такого цілеспрямованого юнака треба ще пошукати.

Варто зауважити, що Роман не лише спортом займається, а ще й добре навчається. Якщо нашого земляка зарахують до складу юніорської збірної України, він матиме можливість виступати в міжнародних змаганнях.

- Зокрема, в червні 2006 року відбудеться першість Європи з боксу серед юніорів, а у вересні - чемпіонат світу, який пройде у Греції, - нагадує Юрій Тарасович.

- Зрештою, найважливіше, вважаю, те, що сільський хлопчина довів, що можна досягти успіху без «протеже», грошей, а силою волі та цілеспрямованості. З нього варто брати приклад.

22.12.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2005p. 
На головну сторінку