Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №219 від 22.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Як зустріти рік прийдешній

Перетворіть новорічне святкування у чарівну казку

Перша письмова згадка про новорічну ялинку датується ХVІ століттям. Поступово традиція прикрашати будинки фруктами, іграшками, солодощами поширилася по всій Європі. Сама ж традиція святкувати Новий рік із ялинкою з’явилася в Росії при Петрові I. У 1699 році він ввів нове літочислення - від Різдва Христового, а Новий рік наказав святкувати по-європейськи - 1 січня. За царським указом, усі жителі Москви повинні були відзначати Новий рік: запалювати багаття, пускати феєрверки, поздоровляти один одного, прикрашати оселі хвойними деревами. Продовжуйте і ви цю давню традицію!

Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Щоб наступний рік порадував вас новими покупками, ідеями, фінансовою стабільністю та щирими посмішками друзів, зустріньте його достойно. А ми вам у цьому допоможемо.

Ваш новорічний образ

Символом прийдешнього 2006 року є вогняний Собака. Тому ваш костюм повинен бути і оригінальним, і природним, насиченим і водночас розкутим. Сміливо обирайте всі відтінки червоного, жовтого, золотого. Яскраві, з великою кількістю тканини і шматками у вигляді язиків полум’я речі, намисто, наче різнобарвні іскри, пишні спідниці - костюм Вогню і маска собаки. Поєднайте у своєму образі різнобарвність, відкритість та агресивність - і в той же час спокій і розміреність. Фантазуйте!

А що під ялинкою?

Звичайно, вата, Дід Мороз, Снігуронька і багато подарунків у різнобарвних коробочках та обгортках. Покладіть подарунки заздалегідь, щоб впродовж вечора насолоджуватись відчуттям чогось недосягнутого, загадкового, казкового. Під ялинкою може лежати що завгодно. Оскільки символом року є собака, посадіть маленьку іграшку, нехай вона охороняє подарунки і наповняє їх позитивною енергією. Крім цього, обов’язково покладіть листівки, що будуть указувати на те, що саме кому призначено. Головними ж подарунками можуть бути різноманітні речі: від запальнички до автомобіля (хоча, звичайно, його під ялинку не покладеш, але ключики можна). Нехай подарунки будуть не тільки оригінальними, але водночас корисними і приємними. Перш ніж купувати, подумайте над тим, який саме подарунок відповідає характеру, інтересам людини.

22.12.2005



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2005p. 
На головну сторінку