Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №220 від 29.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Очевидне-неймовірне

Життя на долоні

Життя на долоні

Економісти в новому році поступляться у везінні вчителям і журналістам

Такий прогноз приготував нам Вогняний Собака, енергії якого, за східним календарем, ми будемо підпорядковуватися впродовж 2006 року. Легко даватимуться справи гуманітаріям, а от представникам точних наук буде складніше.

Також нелегким видасться рік для політиків.

- А у кого на долоні добре виражені пагорби Меркурія та Аполлона (знаходяться навпроти мізинця та безіменного пальця), той може в новому році відкривати нову справу - буде успішною, - говорить рівненська хіромантка Жанна ТАБАЧУК, - чи не єдина в обласному центрі жінка, яка вміє професійно тлумачити долю по долонях.

Напередодні Нового року, як ніколи, хочеться дізнатися, що на тебе чекає у майбутньому. Чом би не потішити свою цікавість через долоні? Кажуть, що там усе про нас написано - просто треба вміти «читати» лінії, зображені на обох руках.

Отож, показую пані Жанні долоні, а вона, уважно розглядаючи лінії то на правій, то на лівій руці, пояснює, що вони в людини на обох долонях різні. І ця відмінність надзвичайно важлива для тлумачення долі.

- Лінії на лівій долоні - це план, закладений природою, карта життя, яка дана при народженні, - тлумачить пані Жанна. - На ній зображений потенціал та можливості, закладені природою. А лінії на правій - розповідають про те, наскільки людина відійшла від цього плану, і що стало причиною цього.

- Людина - не робот, - веде далі хіромантка. - Базовий план життя, що дається їй при народженні, можна змінити. Адже в ньому передбачено кілька варіантів, як у тій казці: направо підеш - щастя знайдеш, наліво - на біду набредеш...

Втім, є речі, які не залежать від волі людини, але також здатні впливати на її життя. Це порча, вроки - енергетичні «удари» медіумів, магів, які мають на меті нашкодити людині. І якщо вона незахищена, то піддається цьому впливові, і порча починає діяти. В такому випадку на долонях з'являються нові лінії, сигналізуючи хіроманту, що на його клієнта здійснюється негативний вплив.

- А ви можете нейтралізувати дію злих чарів?

- Ні. Хіромант - лише інформатор. Я можу вказати, якого виду ця порча - чи на самотність, чи на банкрутство, але злих чарів я не відробляю. Для того є спеціалісти. Можу тільки зауважити, що люди зараз багато зла один одному роблять через заздрість, інші причини, вдаючись до магії. А вона, повірте, діє, якщо особа не захищена молитвами чи іншими оберегами.

- Якщо до мене приходить людина і просить розповісти про її життя від початку до кінця, - продовжує жінка, - я їй пояснюю, що не можу передбачити долю на років п'ять-десять наперед. Адже де гарантія, що через рік-другий у неї не з'явиться нова лінія на долонях, яка перекреслить всі плани, закладені природою?

Пані Жанна, між іншим, розповіла, що до неї кілька років тому прийшла мама з сином. Хіромантка почала розглядати долоні жінки і побачила, що її син вскочив у халепу, «граючись» у магію. Він символічно підписав договір із сатаною за спеціальним обрядом. Через те його життя висіло на волосині. Адже, до слова буде сказано, люди, які з цікавості чи в пошуках нових вражень «граються» у подібні ігри, рано помирають - диявол намагається відібрати в них життя, щоб вони не передумали йому служити. Син, який сидів на кріслі поряд з матір'ю, почервонів і ствердно махнув головою, мовляв, так і є - був обряд, договір із сатаною...

- Чи не єдиним спасінням для хлопця від диявольської пастки був монастир, - говорить пані Жанна, - де Божий Дух завжди перебуває з ченцями, і де немає місця дияволу. Мати замовила на ім'я сина Божу службу одночасно у дев'яти монастирях, щоб таким чином врятувати його від впливу нечистої сили. Хлопець навіть виявив бажання стати ченцем.

«Вокруг света» відкрив двері до хіромантії

Пані Жанна каже, що раніше приймала всіх, хто до неї приходив, а зараз зробила обмеження - лише людей до 55 років.

- Мені важко щось сказати 70-річній бабусі про її долю, - пояснює вона. - По-перше, через те, що лінії зі старістю стираються, стають нечіткими. По-друге, часто бачу близьку смерть такого клієнта. Мені важко про це говорити, а обманювати не можу.

- Пані Жанно, а як ви почали «читати» карту життя на долоні? Бабуся вам передала знання чи з книжок навчилися?..

- Людською долонею почала цікавитися ще зі школи. Тоді книг про хіромантію в наших книгарнях не було. Тому інтуїтивно порівнювала лінії подруг на долонях, малювала собі в зошиті й тлумачила - що б вони могли означати? Потім випадково мені на очі потрапив журнал «Вокруг света», де була стаття про хіромантію, у якій йшла мова про основні лінії на долонях - Життя, Голови, Серця; також про лінії Долі, Сім'ї, Сонця, Інтуїції, Сатурна; кільце Венери, браслети на руці і т.д.

Я ознайомилася з термінологією і зрозуміла, що була на правильному шляху. Щоправда, довгий час соромилася свого захоплення, адже до мене почали звертатися сусіди, їхні друзі з проханням розтлумачити лінії долонь.

- Оскільки хіромантією займаюся з юності, - говорить жінка, - можу запевнити, що з книг не вивчиш того, що дається за довгі роки практики.

Цікаво, що в хіромантії відіграють роль не тільки лінії на долоні, але й форма руки людини, довжина та округлість її пальців. Завдяки лініям можна дізнатися, скільки буде дітей, шлюбів, як складеться кар'єрний ріст. На долоні можна побачити різної величини квадрати, зірочки, трикутники, які можуть багато чого розповісти про людину.

У 2001 році в Санкт-Петербурзі пані Жанна пройшла професійний курс хіромантів, листувалася з Глобою, а тепер відвідує безліч семінарів, щоб вдосконалити свої екстрасенсорні здібності. А от власну долю хіромантка не може тлумачити по долонях. Пояснює, що не виходить. Не дано собі пророчити...

І ще. Кажуть, що в рік Собаки щаститиме не тільки представникам гуманітарних дисциплін, але й містикам. Отже, в 2006 році доступ до інформаційного поля Землі покращиться.

29.12.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2005p. 
На головну сторінку