№383 від 12.02.2009p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Варто спробувати
Незабаром 14 лютого - День Закоханих. Порадуйте своїх коханих - подайте їм каву у ліжко. Ви зробите правильний вибір, якщо оберете віденську каву, яка смакує всім!
Віденські кав’ярні завжди були місцем зустрічей людей творчих, оригінальних.
Цікаво, що на Сході каву використовують надто незвично: багаті японці у басейн засипають 13 тонн кавової маси, нагрітої до 40 градусів, і ніжаться в цій духмяній рідині. Після 20 хвилин такого “купання” виснажена людина стає бадьорою і життєрадісною. Звісно, для нас з вами це задорого, але намащувати кавовою гущею розпарене тіло рекомендують усі косметологи. У День Закоханих можна зробити це вдвох!
Основні правила приготування кави
1. Розчинна кава - це не кава. Пропонувати її гостям - те саме, що замість закуски - консерви.
2. Для приготування кави служить спеціальний посуд - кавоварка (або турка, джезва - конічна металева баночка на довгій дерев’яній ручці).
3. Кавник (або турка) повинен бути ретельно вичищений, тому що ефірні олії від кави дуже швидко розщеплюються.
4. Вода для кави повинна бути якомога м’якшою.
5. Кавові зерна рекомендується обсмажити і змолоти безпосередньо перед готуванням. Зберігають каву в щільно закупорених банках з жерсті або скла.
6. Для поліпшення аромату до кави можна додати щіпку солі або какао.
Посмакувати віденською кавою запрошуємо у торговельно-розважальний комплекс "Чайка", кафетерії "Івіта" (Гагаріна,39, Соборна,14а), кав'ярню "Віденська кава" (Ювілейна,15), відділ кави у магазині "Ліввасс" (Віденська,13).
12.02.2009 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.02.2009p. На головну сторінку |