Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №392 від 16.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіони!

Переконливий реванш

Переконливий реванш

Вперше в історії Всеукраїнських шкільних футбольних змагань “Djuice гол” переможцем регіонального етапу стала команда з Рівного.

Учні сьомого, восьмого та дев’ятого класів ЗОШ №26, під керівництвом тренерів Василя Фролова та Юрія Кубишкіна, які раніше впевнено подолали два попередніх етапи турніру, виявилися найсильнішою командою на регіональних змаганнях, що проходили у Львові.

Традиційно цього дня до міста Лева з’їхалися найсильніші шкільні футбольні колективи із шістнадцяти міст Західної України.

За жеребкуванням претендентів на вихід до Всеукраїнського фіналу було розбито на дві підгрупи. У першій (матчі якої проходили у спортивній залі Львівської ветеринарної академії) змагалися команди Калуша, Івано-Франківська, Дубна, Рівного, Луцька, Ковеля, Хмельницького та Кам’янця-Подільського. У іншій підгрупі за перемогу боролися команди Львова, Дрогобича, Ужгорода, Мукачева, Тернополя, Чорткова, Чернівців та Сторожинця.

Гру 1/8 рівнянам довелося зіграти проти суперників із Ковеля. Юні футболісти ЗОШ №26 перемогли більш, ніж впевнено - 11:2, встановивши своєрідний рекорд результативності на турнірі.

У чвертьфіналі команді тренерського дуету Фролов-Кубишкін протистояли школярі з Івано-Франківська. Цього разу рівняни продемонстрували своє вміння чітко відіграти у захисті і зберегли власні ворота “на замку” - 3:0.

У паралельній грі стадії 1/4 фіналу зустрілися команди Луцька та Хмельницького. І напрузі цього поєдинку позаздрили б більшість дорослих футболістів-професіоналів. Ще за декілька секунд до фінального свистка хмельниччани вели у рахунку - 4:3, проте школярі з Луцька зуміли чудово використати свою останню атаку, зрівняти рахунок і перемогти у серії пенальті.

Тож у півфінальному двобої зійшлися команди школярів з Рівного та Луцька.

Волиняни краще розпочали гру і відкрили рахунок. Проте завдяки злагодженій командній грі та шаленій підтримці делегації власних уболівальників учні рівненської ЗОШ №26 зуміли переламати хід гри і здобути вольову перемогу - 3:1!

У фіналі рівняни мали зустрітися із переможцем другої підгрупи - командою-господарем змагань. Як не згадати, що минулого року саме львівські школярі перекрили нашим хлопцям шлях до фіналу (рівняни тоді програли - 1:3).

Цього ж разу футболісти ЗОШ №26 взяли більш, ніж переконливий реванш. Суперники зі Львова були вщент розбиті із “сухим” рахунком - 4:0.

Путівку до Всеукраїнського фіналу змагань, що пройде шістнадцятого травня на столичному Майдані Незалежності, завоювала команда з Рівного. Учень ЗОШ №26 Дмитро Кльоц був визнаний кращим нападником турніру.

Тренер команди ЗОШ №26 Василь ФРОЛОВ: “Минулого року ми не зуміли привезти на регіональний етап до Львова найсильніший склад нашої команди. Цього ж разу всі основні гравці взяли участь у турнірі та й власні помилки вдруге не повторювали. І от результат - ми об’єктивно були сильнішими від абсолютно всіх суперників. Традиційно команди Західної України є найкращими, тож ми маємо непогані шанси на перемогу і у Всеукраїнському фіналі, де зіграють чемпіони чотирьох регіонів країни”.

Вже діючі чемпіони Регіонального етапу шкільного футбольного чемпіонату “Djuice гол-2009”, команда рівненської ЗОШ №26 відіграла у такому складі: Дмитро Кльоц, Павло Гришкевич, Андрій Ревуцький, Віталій Шепель, Андрій Наумець, Андрій Абрамович та Андрій Сахнюк.

16.04.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.04.2009p. 
На головну сторінку