№392 від 16.04.2009p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Люди справи
“Яким був початок Вашого бізнесу?” - запитую в генерального директора ТзОВ “Да Капо” Василя МУЗИКИ (на фото), який разом із дружиною Оленою вже десять років розвиває успішний сімейний бізнес - виробництво відомої в Україні та за її межами піци “Да Капо”.
з 10-ї до 22-ї години) гарячої піци. Замовлення приймаються за телефонним номером 1506.
- Можливо, секрет успіху піци “Да Капо” в її рецептах?
- Найкращий рецепт - якість, плюс асортимент. Сьогодні асортимент “Да Капо” включає 14 найменувань піци з різними начинками вагою 400, 300 і 250 грамів, а також заготовки для піци вагою 380 грамів. Фірма гарантує сво-їм споживачам високу якість, чудовий смак, апетитний аромат та швидке готування продукту. Наші висококласні фахівці використовують винятково натуральні й екологічно чисті інгредієнти. Особливу увагу приділяємо підтримці високої якості продукції. Упакування піци вирізняється яскравими кольорами і вишуканим дизайном.
- А звідки така назва - “Да Капо”?
- “Да Капо” у перекладі з італійської означає “повторити”. Тобто, ми хотіли, аби люди, скуштувавши піцу раз, зробили це знову. А ще цю назву вибрали тому, що піца родом з Італії. Ми пишаємося тим, що завдяки нашим зусиллям вона стала в Україні улюбленою національною стравою. Споживачам до смаку заморожена піца, бо це напрочуд зручний і дешевий продукт. У всякому разі, він знаходить усе більше шанувальників. Адже “Да Капо” - це гармонійний і збалансований смак, багата начинка з екологічно чистих продуктів (м’яса птиці, ковбаси, шинки, сиру, грибів, кукурудзи, помідорів, перцю і моркви тощо), а також чудове тісто з миколаївського борошна, виготовленого з пшениці сильних сортів. А ще “Да Капо” - це оптимальне співвідношення ціни та якості.
- У Вашого підприємства є постійні партнери зі збуту піци?
- Найбільший наш дистрибутор - київська компанія “Три Ведмеді”. Також маємо надійних партнерів - фірму “Троянда-Рівне”, що співпрацює з торговельними закладами Рівненської області, та вінницького підприємця Дячуна, який забезпечує піцою “Да Капо” весь західний регіон України. Є наші ди-стрибутори у Львові та Чернівцях, Житомирі та Криму, а також у Мінську.
- Чим Ви ще займаєтеся, крім виробництва продуктів харчування?
- Окрім товариства “Да Капо”, маю транспортну компанію “Каско”, яка здійснює міжнародні вантажні автоперевезення в країни Європи. На жаль, внаслідок світової фінансової кризи дещо зменшилися обсяги вантажопотоків, але я не втрачаю надії як на оздоровлення світової економіки, так і на державну підтримку малого і середнього бізнесу в Україні. Хотів би побажати вітчизняним політикам знайти спільну мову й працювати для народу, а не “дерибанити” країну. Адже криза в нашій державі - перш за все, політична, а потім вже економічна.
- І на завершення розмови розкажіть трохи про сім’ю і Ваші захоплення.
- Мені з дружиною пощастило: Олена - моя надійна опора в бізнесі, працює заступником директора ТОВ “Да Капо”. Сподіваюся, що незабаром до сімейної справи долучаться і діти. Старший, Діма, навчається у коледжі, готується стати юристом. Донька Ліна - школярка, серйозно захоплюється вивченням іноземних мов. Відпустки і вихідні проводжу більше з сім’єю, разом із дітьми відпочивали в Криму і на Шацьких озерах. Захоплююся футболом, а в більярд можу грати цілими днями. По суботах із сином ходимо в сауну. Люблю історичні фільми та детективи.
У 2005 році ТОВ “Да Капо” нагороджено дипломом лауреата загальнонаціонального конкурсу “Вища проба” - за впровадження сучасних маркетингових стратегій і виробництво широкого асортименту високоякісної продукції.
P.S. 26 лютого у центральній міській лікарні Рівного було відкрито
після реконструкції нейрохірургічне відділення. Фірма “Да Капо” була в числі спонсорів, що надали фінансову допомогу для виконання євроремонтів у палатах відділення.
Товариство з обмеженою відповідальністю “Да Капо”
Україна, 35331, вул. Барона Штейнгеля, 4-а,
с. Городок Рівненського району Рівненської області;
Тел.: (0362) 611-539, факс: (0362) 611-538;
е-мail: pizza@dakapo.com.ua
16.04.2009 | Спілкувався Олександр ОЛЬХОВИК |
Рівне-Ракурс №10 від 16.04.2009p. На головну сторінку |