Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №222 від 12.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться

Згвалтував власну дружину

У ліжко? А де зарплата?!

Хоч подружжя прожило разом немало-небагато - чотирнадцять років, а тут треба ж: дружина подала заяву в міліцію про згвалтування власним чоловіком. Втім, чого лишень не буває в житті! Чоловік розповів слідчим прокуратури міста Рівне, що жінка йому «давала» лише тоді, коли він приносив додому зарплату. От і не витримав бідолаха такої наруги...

Працює чоловік в одному з рівненських будівельних підприємств. Зарплата у нього завжди була пристойною. Та оскільки він часто заглядав у чарчину, то, бувало, що майже половину заробітку пропивав. Напевно, через це дружина йому поставила ультиматум - будуть гроші, буде й ліжко.

Чоловік певний час якось терпів. Благо, що зарплату давали без затримок. Та чим далі, тим більше непорозумінь траплялося в сім'ї.

Здається, розлучіться, якщо життя не склалося! Але ж ні. Чоловік пояснював слідчим, що любить дружину, незважаючи ні на що. Навіть коли вона подала заяву на розлучення, благовірний не з'являвся в суд, мотивуючи тим, що не хотів, щоб жінка залишила його. Тим часом вдома майже щодня спалахували конфлікти. Дивна любов якась...

А того злощасного дня 45-річний Іван (ім'я змінене) прийшов додому з роботи п'яний. І... без зарплати! Вчепившись до дружини, мовляв, я тебе хочу, почав приставати. А та ні в яку.

- Такий-сякий! П'яниця! Сорому не маєш, тільки про одне думаєш! - гаркнула до нього дружина, обернулася і пішла займатися хатніми справами. В Івана ж, напевно, чоловіча гордість прокинулася. Він пішов на кухню, дістав господарського ножа і, підставивши його до грудей дружини, повалив її на ліжко.

Чоловік задовольнив свою статеву пристрасть природнім і неприроднім способами, залишивши, як доказ насилля, криваву пляму на грудях жінки, яка утворилася від притискання ножа.

Дружина в сльозах пішла писати заяву в міліцію. В ході слідства «рідненький» доводив, що дружина, начебто, любила грубощі в статевих зносинах, тому він інколи виконував роль садиста, щоб її задовольнити. А дружина заперечувала це. Тепер на Івана чекає суд. Якщо представник Феміди визнає чоловіка винним, йому загрожує до п'яти років ув'язнення. Але якщо подружжя помириться в ході судового процесу, то чоловікові вдасться уникнути покарання.

До речі, у кримінальних добірках області вперше зустрічається такий випадок, щоб чоловік згвалтував свою дружину.

12.01.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2006p. 
На головну сторінку